tisdag 24 maj 2011

Bekännelse...

Jo, vi har ett rum där vi håller på och piffar, hela tiden och det ÄR väldigt givande. Det ger MYCKET för trivseln. I alla fall blir det osämja när vi inte ordnar med detta rum. Igår sa Lillebror ifrån med sin skarpa röst. -Mamma, jag har inte några vettiga byxor och inte EN enda långärmad tröja som är ren... Suck, dags att göra ett ryck i vår walk-in-laundry då. Här får ni en bild av vår stolthet (alla Bloggar med klass ska väl ha inredningsbild, kom ihåg vart ni först såg stilen).


Hur är det nu det brukar beskrivas... öppet och ljust (man kan omöjligt ställa möbler på en tvätthög)... fräscht (snart) och enkelt (ja, vi har slutat sortera i tvättkorgar eftersom det blev mer jobb). Undrar om det är den här inredningsstilen som kallas shabby chic? Hm, kanske inte, men om man tittar riktigt noga så kan man se golvet och det målade vi gult för att vi skulle bli lite glada och pigga när vi kom in där (det var när familjen var mindre). Möjligtvis kan vi kalla det här habby-trick;-) Njut av ljuset och kärleken cybervänner...

5 kommentarer:

mammaxtre sa...

Ha ha ha. Ha så kul i tvättstugan.

Ett tips är att lära barnen hur man använder tvättmaskinen. Kanske ska varje barn ha en egen tvättkorg i sitt rum. Finns smarta lösningar på detta. Nu blev det två tips :-)

Ha det gott

Katarina sa...

Hahaha underbart rum!
Påminner om min tvättstuga just nu. Får väl starta maskinen idag men orkar nästan inte.

Ha en fin dag!
Kram
Katarina

Grodmamman sa...

Ha, ha, ha! Här ser det ut på nästan samma sätt just nu. Sonen har varit på skolresa i tre dagar och jag har inte hunnit tvätta på flera dagar. Kanske skulle ta en tur in dit jag med!;)
Kram

Maria sa...

hahaha. Walk-in-laundry - vilket underbart ord!

KaosJenny sa...

Tack mammaxtre, jo vi brukar hjälpas åt och sockmemoryt är väldigt populärt :-)
Mm Katarina och Grodmamman, så där ser det i stort sett alltid ut hos oss och vi har bestämt oss för att det är bra ;-)
Mm Maria, det där kan man spinna vidare på, Walk in toilet (har ju de flesta, vilken lyx ;-))
KRam