måndag 15 augusti 2011

Välkommen vanliga vänliga vardag?

Åh, så var det dags igen då. Vardag... In i renfållan och springa. Upp på morgonen och framåt. Skynda skynda kom IGEN!!! Vad ska vi äta till middag och vem var det nu igen som skulle göra vad när? På sätt och vis får jag rysningar av själva tanken... Men kanske beror det på att vi inte är igång än. Mannen och jag har "saxat" de sista veckorna. I veckan är det min tur att vara hemma och han jobbar. På min lott faller att shoppa skor, försöka vrida tillbaka dygnet och lite sånt. Klart det känns lite drygt men det gäller alla och det blir bra. Den vanliga vardagen är grunden för att man ska njuta av det andra. Människor vill behövas och som tur är så skulle Kaosfamiljen bli saknade om vi inte klev in i vardagen igen.

Vi har haft en alldeles underbar sommar. Massor med bad, riktiga möten mellan människor, fotboll, musik och skojigheter. Vi har haft det hur bra som helst men sånt sliter också. Ett helt gäng här kommer att tycka att det blir skönt med lite vanliga vänliga rutiner. När man vet vad som gäller och vad som ska hända härnäst. Och för att inte tala om att Lillasyster har ett skriande behov av att börja i förskoleklass! Välkommen vardag! Kram på er alla vardagsvandrare :-)

4 kommentarer:

mammaxtre sa...

Jag älskar rutiner. Dessa är något enklara att hålla fast vid när varadgen tar vid. Men, jag vill INTE in i ekorrhjulet. Jag vill inte in i skynda skynda livet, igen. Det är bra härligt med semester :-)

Grodmamman sa...

Det är verkligen super härligt med semester, men nu ska det bli skönt att skolan börjar igen.
Det är skönt med rutiner.
Kram

KaosJenny sa...

Mm, det är härligt med semester men precis som ni skriver så finns det en tjusning med vardagen också även om det just idag känns som om vi måste igenom ett riktigt stålbad innan vi är vardagsfolk igen. Kram på er

Maria sa...

Mmmm, du har så rätt (även om jag tycker att det är tufft att behöva ställa klockan igen...). Blev inspirerad av en FB-väns statusrad häromsistens:

Jag älskar att vardagen rymmer så många möjligheter till guldkantsupplevelser, som man liksom bara ta för givet under semestern.

Och jag har också en sexåring som har längtat hela sommaren! Så lycklig hon var att få trava till inskolningen i onsdags, med ryggsäck som hon köpt, INTE ärvt (annars ärver hon det mesta från storasyster som i sin tur ärvt från äldsta storasyster eller våra kompisars barn)!