tisdag 30 augusti 2011

Hösthjulet...

Packning av gympaväskor och frukt. Sockar i skorna och mer kläder än vanligt. Allt ska igång nu. Gigantisk tvätthög eftersom det från rötmånaden och ett tag framåt funkar rätt dåligt att torka kläder i vår källare. Hatar kläder som surnat så därför undviker vi helt enkelt att tvätta (eller torkar i vardagsrummet). Håller man bara ut lite så ordnar det sig.

Småsegt att sparka igång hösthjulen i Kaosfamiljen men det går. Alla barnens steg går numera mot skolan. Lillasyster hade väntat i flera år. De trippar olika lätt men ingen är svår att få iväg. Mörka kvällar med te och tända ljus (äh, nu skojar jag, Mannen tycker att man ser så dåligt). Nåja, tjocksockar och tjocktröjor. Mys, filt och bok. Det är ok att hösten smyger sig på och hösthjul kan få gå lite sakta. Kanske är det den stora fördelen med hösten, inte så mycket krav och så högt tempo.

Förunderligt är det att vår bärbara telefon som varit fullständigt omöjlig att använda i över ett halvår liksom återuppstått... Bara så där... Känns nästan lite magiskt... Vad vet man om framtiden? Plötsligt händer det, att någonting börjar funka av sig själv. Gnetar vi bara på lite så gäller det förhoppningsvis fler områden ;-). Dags för tekopp med Mannen. Höstkram på er

3 kommentarer:

Pia Plupp sa...

Jomenvisst har hjulet börjat rulla igen... Rätt skönt på något sätt, men också bra att allt inte kör igång med full kraft - än är det några aktiviteter som inte dragit igång vilket ger lite mer luft i tillvaron ett tag till.. Njut av hösten!!

Katarina sa...

Ja nu är vi inne i de vanliga rutinerna igen.
Lite småtrist emellanåt. Men men, så är det ju.

Ha en bra dag!

KaosJenny sa...

Mm, Pia Plupp, luft i tillvaron är alltid fint!
Jepp Katarina, vardag är tråkig.
Kram på er