lördag 6 augusti 2011

Stranden själv...

En försmak på framtiden, då när barnen flyttat och göra-precis-vad-man-vill-tiden utökats till nästan dugnet runt?

Där låg jag och skrattade till Babbens bok "En av de första sakerna min man sa när vi flytte ihop var: -Min förra fru köpte alla våra julklappar och jag vill att det fortsätter på det viset, okej?
Och jag gillar inte ens att shoppe, så jag tänkte att vill hon köpe all våre julklappa-helt okej!".
Jag badade lite och sen la jag mig och läste igen samtidigt som jag hörde hur mammor stökade med fika till kinkiga barn som hade sand i... ja, överallt.

När jag kände mig nöjd ställde jag mig upp och vek ihop min handduk. Cirka 30 sekunder senare satt jag på cykeln för att hämta dottern på kalas. Det har sina fördelar med att yngsta barnet är sex år. Framtiden ser ljus ut! Kram på er

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jag tycker att det är ganska skönt att barnen blivit så stora nu att de klarar sig rätt bra själva. Var på kusinträff idag där en av mina kusiner hade med sin 9 månader gamla son. Ok, han var jätte go, men jag kände bara att "been there, done that" och var nöjd med att jag inte har småbarn längre!:)
Kram

mammaxtre sa...

Ju älde barnen blir desto större frihet får man. Jag skulle inte orka börja om ....

Ha det fint

KaosJenny sa...

Håller med Grodmamman, det där att inte ständigt ha ansvar för överlevnaden är skönt... och bebis... ja det där kan man, det är andras tur nu ;-)
mammaxtre, precis så känner jag också, mer frihet blir det med äldre barn. Bara det där att man kan sitta och prata och se varandra i ögonen utan att någon klättrar upp någonstans ;-)
Kram