söndag 28 augusti 2011

Innan barnen...

hade jag ingen aning om att skåpöveraskningar, chipssanering och korvattacker fanns. Inte visste jag att oro nästan kan vara en fritidssysselsättning heller... Hoppas att ni har en underbar söndag. Kram

6 kommentarer:

Anita sa...

Hej tittar in varje dag yill Harpasione läste din kommentar tryckte på länken till dej..din sida e mysig att läsa..jag har själv 4 ungar jaja dom e visserligen äldre nu den äldsta blir 50 nästa år o den yngsta blir 40:) 3 grabbar o den yngsta e en tjej startade när jag var 18 år ..ta vara på tiden för den går så fort snacka om att de var kaos men ett härligt kaos med alla kompisar som samlades hemma hos oss både mina o ungarnas ..nu är det barnbarnen som gäller underbart..nu hamnar du i bokmärken så jag kan följa dej i vardagslivet .ha det bra .

Katarina sa...

Ha en mysig söndag!

mammaxtre sa...

Nej du, det var mycket man inte hade en aning om, innan man fick barn :-)

Ha en fin måndag

Grodmamman sa...

Var nog tur att man inte visste allt innan man fick barn!;) Å andra sidan får man ju lära sig en massa nytt mest hela tiden när man lever ihop med barn!:)
Kram

2BarnsMamman sa...

Nää, det är mycket man ska lära sig som förälder! Kram kram

KaosJenny sa...

Välkommen Anita, du har rätt, det är ett riktigt härligt Kaos med fyra barn, har förstått att det är riktigt härligt med barn-barn också :-)
Tack Katarina
Mm Mammaxtre, Grodmamman och 2 Barnsmamman det är tur man inte visste och tänk så klok man var, då innan... visste att när jag får barn så... Pyttsan. Det är härliga lärdomar, ödmjukare blir man och en bättre människa eftersom man ifrågasätts och ifrågasätter sig själv rätt ofta.
Kram på er