onsdag 14 oktober 2009

" Den förbjudna tanken"

Jo igår var jag energirik och tänkte den förbjudna tanken, FLERA gånger. Hela familjen rev tapeter, det gick som smort, jag hade en plan och så tänkte jag den, den förbjudna tanken, NU KAN VÄL INGENTING GÅ FEL!!!

Tänka sig att jag hade fel redan där. När jag lämnade jobbet skulle jag köpa tapeterna. En ren formsak. Upptäckte vid rödljusen att jag glömt mobilen, passerkortet och almanackan på jobbet men om jag hade vänt skulle jag inte ha hunnit till tapetaffären. På tapetaffären får jag meddelandet att tapeterna eventuellt kommer imorgon eftermiddag. Ok, eller jag menar inte Ok. Imorgon var ju den beräknade dagen med stort B. Lediga dagen då vi äntligen skulle förlösas. Dagen då tapetjävlarna skulle upp och tre månaders fullständigt hallkaos åtminstone skulle börja vända. Det är bara att inse, det kommer inte att hända. Kanske blir det dags att transformera sig från vinterkläder till vårkläder igen innan vi har vanligt hederligt hallkaos igen (mattläggarna, rörmokarna, elektrikerna och snickarna har också rätt mycket kvar att göra).

Inget att göra åt och då får man anpassa sig efter det. Skriva av sig på Bloggen och sen släppa problemet på golvet och låta det ligga där bland alla skor, hyllor och uddavantar. Spela roll om hundra år, ett i-lands problem. Så fort jag får mobilen kan jag bjuda på ett Kaoskort från vårt vardagsrum :-).

Nu till något annat, vore det inte roligt om Pia Sundhage blev erbjuden jobbet som förbundskapten efter Lagerbäck? Kvinnan är ytterst kompetent men hon får nog aldrig frågan... Hoppas ni får en trevlig kväll. Själv tänker jag åka och köpa en fläskig godispåse!

4 kommentarer:

Lilla O sa...

Kaos går nog tyvärr inte att bygga bort. I alla fall inte hemma hos oss. Ha en riktigt skön dag imorgon utan tapeter!

Håller med dig om Sundhage förresten!

Mrs. S sa...

Ja det är typiskt. Ibland tror man verkligen att allt ska flyta som planerat men så händer det något...

Karin Bergh sa...

usch ja, för dessa förbjudna tankar som sen blir en relitet...

KaosJenny sa...

Lilla O jag tor heller inte att Kaos kan byggas bort, inte ens organiseras bort utan en nästan övermänsklig ansträngning. Sundhage for president, en kompis har fixat en grupp på facebook om att hon borde bli förbundskapten...
Mrs. S det är nästan en regel att så fort man tänker att nu kommer allt att funka perfekt så kör något ihop sig ;-)
Karin Bergh men ska aldrig, eh helst inte tänka den förbjudna tanken...
Kram på er tjejer