fredag 16 oktober 2009

Hallen blev till intet...

Nu har vi tagit bort varenda krok, alla hyllor, ja allting från hallen. Hallen är ett ingenting fast med väldigt mycket spackel på väggarna. Vi hade ju laddat till tusen och gjort förarbetet grundligt. Spacklat igen hål och sånt. Slipat så att det blev damm överallt. Tapeterna fanns inte på affären idag heller, fastän jag hade tagit på mig målarbrallorna. Min trogna tapetkompis farsan åker iväg i en dryg vecka imorgon. Vi får se hur det blir med tapetseringen. Nåja, vi har ju tak över huvudet. Shit happens... Kaoset är utomjordiskt.

Och tydligen har jag gått med i renoveringssekten. Spelar inredningsdomino. Ni vet gör man golvet är det lika bra att fixa väggarna och fixar man väggarna måste man ju måla listerna osv. Jag ska verkligen försöka hejda mig när jag börjar titta på nästa rum och tycker att det ser skabbigt ut jämfört med hallen (om den nu blir klar någon gång).

Imorgon kommer brorsan med sin fru och fyra barn. Vi blir tolv pers när vi träffas och det är jättekul. Då kliver vi upp ännu en nivå. Uppgraderat Kaos. Den här gången lär det bli utomgalaxiskt... Känns spännande... Vi vill ju träffas, det är det viktigaste, då kan man inte bry sig om såna här petitesser som en icke existerande hall... Kram på er Bloggvänner

4 kommentarer:

Anonym sa...

jobbigt men kul med renovering!!

Lisa sa...

Har nu riktigt höga förväntningar inför beskådandet av hallen imorgon! Det kommer att bli ett ljuvligt kaos!
Kram svägerskan

Pia Plupp sa...

Hoppas ni har det riktigt bra i röran, ni och alla släktingarna! (Och att ingen tappas bort i hallhålet!! Se till att brorsan din räknar in sina barn ordentligt innan han far.))

KaosJenny sa...

Mm Tess, hittills har jag försökt hålla mig undan och tycker nog att det är mycket jobbigare än roligt...
Lisa hoppas att dina förväntningar infriades och ljuvligt blev det i alla fall... rosa rattmuff och rattar... jag skrattar än...
Jajamän Pia Plupp, vi har det fint i röran och brorsan räknade noga innan de for hem :-)
Kram på er allihop