fredag 26 september 2014

Vänskap att fira...

Tågresa med maken till enkla vänner. Såna där vänner som man kan låta bli att träffa på nio år o man bara "lägger på vagnen och kör ut från stationen" när man hörs nästa gång. Då hur är läget kan ge ett oändligt långt svar. Då man kommer in på hur livet verkligen är med en gång.Kan skratta åt sig själva o varandra o komma på nya tankar.

Det är en ynnest att ha såna vänner men inte självklart. Det kräver nämligen både en önskan om att det ska vara så och ärlighet från båda håll.

Bjuder i dagarna in till födelsedagskalas om ett par veckor. Tycker att det är roligt att fira sig. I år bjuder jag bara kvinnor av den enkla anledningen att det mestadels är kvinnorsom tillhör årets toppar. Såna som jag under året har skrattat, glåtit, pratat, tjatat, gafflar, ylar, ältat och roat mig med. Absolut inte så att jag gjort alla sakerna m alla ,folk är ju olika årets toppkvinnor är det i alla fall. Eftersom jag känner en hel bunt såna kvinnor så får karlarna inte plats i år, det blir så tjockt m folk.De får träffas någon annan gång.

Tiden när man tog det personligt vilka som kunde/ville komma på ens kalas är för länge sen förbi . Dett blir kul oavsett vilka som kommer . Lite svårt att avgränsa sig bara. F iras ska det, en middag för vänskapen:-). Kram på er

4 kommentarer:

Anna/notonmusic sa...

Långvariga relationer är det finaste som finns, att man faktiskt delar "historia"!

mammaxtre sa...

Att höra samman med vänner är värdefullt. Jag är lika lyckligt lottad som du. Födelsedagar skall firas så som man vill. Grattis till dig!

kattiiiiss sa...

Ha en fin vecka!
Hoppas att solen strålar på dig.
Kram

KaosJenny sa...

Precis Anna/notonmusic, det är verkligen mysigt med långa relationer och historier. Att växa tillsammans och var för sig :-).
Tack mammaxtre och vänner är guld värda, mycket annat förändras men vänskap är något man kan bära med sig även om det är på distans.
Tack Kaatzi, solen skiner för det mesta.
Kram