måndag 8 september 2014

Mobil semester...

Hm, jag har inte sett någon ansökan och än mindre beviljat den. Min mobiltelefon har smitit iväg på semester på okänd adress. Sågs sist vid niotiden i morse ungefär. Och hoppsan vad man märker att man håller på med den nu när jag inte har den. Och vad van man är att tänka en tanke och få svar direkt. Oavsett om det är via google eller genom att ringa/messa någon så behöver man knappt vänta alls numera. Inte sitta och ha tråkigt och bara glo heller, man kan ju alltid blippa lite på mobilen. Undra vad det gör med oss, det att vi inte behöver hålla en tanke i huvudet någon längre stund eller någonsin ha det helt lugnt...

Jag har försökt kolla vilka rättigheter mobilen har när det gäller semester och funderar på att kalla till facklig förhandling. Vad menar mobilen med att springa iväg med alla mina kontakter, matchinfo, facebook och möjlighet till slö förströelse? Hur ska jag nu kunna bli nådd om något händer/ kolla vad som ska handlas/ stämma träff med någon?

Skämt å sido, vi har faktiskt klarat oss innan mobilerna och det var inte speciellt länge sedan. Vi har blivit duktigt tillvanda. Jag ska inte jaga iväg och skaffa ny mobil imorgon, tvärtom. Det att jag råkar försnilla något är ett ofelbart tecken på att det är lite för mycket nu. Dags att dra i handbromsen. Sakta ner tempot istället för att springa fortare och vänta och se när det gäller mobilen. Den kommer väl tillbaka om den ska det. Annars får jag väl ordna en ny om ett tag helt enkelt. Blir perfekt att vara ledig på torsdag även om det är vansinnigt mycket på jobbet. Det viktigaste är att man håller. En tanke finns om att kanske bege sig till något höstfjäll snart. Nerkopplad, bortkopplad, avkopplad.

Hoppas att ni har det bra och tar vara på er. Kram

5 kommentarer:

Anna/notonmusic sa...

Instämmer helt, hur det har blivit med mobilerna och fr a uppkoppling! På sommarstället finns näst intill ingen uppkoppling och där får verkligen själen ro! Hoppas fjällsemestern blir av!

Kaatzi sa...

Det är avkopplande att vara utan mobilen. Jag skulle behöva träna på att vara utan mer. Är helt för beroende tror jag och det är aldrig bra.

Kram

KaosJenny sa...

Mm, Anna/notonmusic, det är otroligt hur man kan sakna den lilla korkade tingesten ;-). Det blir nog höga kusten istället för fjällen med gamla vänner söderifrån så det blir riktigt bra.
Precis Kaatzi, mobilen är fortfarande borta och det är både bra och dåligt samtidigt...
Kram på er

Anonym sa...

Hej, jag heter Sanna och jag brinner verkligen verkligen för mode. Loreal Paris håller just en tävling inom mode och trender som jag deltar i. Jag har skrivit ett inlägg om hur jag tror modet 2015 kommer att se ut. http://fashionjoint.se/2014/september/hur-ser-modet-ut-2015.html#comment
Snälla rösta på mig här i tävlingen om du gillar mitt bidrag: http://www.lorealparis.se/next-trend/1198/ Det skulle betyda jätte mycket!

KaosJenny sa...

Hej Sanna, vad kul att du har något som du brinner för. Själv har jag inte god koll på mode men kram på dig i alla fall :-)