tisdag 28 februari 2012

Motsatsen till ljust, fräscht och minimalistiskt

blir det lätt när Kaosmodern roat sig en hel dag...

Tre starter i Lilla Vasaloppet såg jag. Ingen ville åka med mig men det är lugnt. Det är nämligen meningen att mammor SKA bli mer och mer nobbade eftersom det är en del av självständighetsprocessen. Kaosmodern gjorde som hon brukar göra när hon inte har några åkuppdrag. Backade upp de duktiga fröknarna. Strålade med ögonen till allt från krisande förskoleklassare till kämpande femmor. Klappade händerna, peppade och lyfte, skojade och ordnade. Lilla Vasaloppet äger och det gör även 25% föräldraledighet, efter en sån här dag är man som ny. 7:e Lilla Vasaloppet och det är fortfarande en fröjd, vilken glöd, vilka krascher och vilken dramatik.

Sen åkte jag ett eget varv i skogen. Vårvintern, årstiden då vi norrlänningar får lön för mörkret som vi hade innan snön kom. Hoppas att ni har det minst lika bra som jag. Nu är det dags att spöa Mannen i Wordfeud IRL dvs scrabble över en tekopp... Kram på er

4 kommentarer:

Tessa sa...

Jag är så imponerad över att du och mannen dricker te ihop på kvällarna. Jag skulle gärna vilja att vi gjorde det också, men i verkligheten orkar vi inte riktigt umgås så mycket. Hm, jag vet att vi borde, det är ju viktigt.

KaosJenny sa...

Äh Tessa, vi dricker itne alls te jämnt...

Tessa sa...

Nej, men det är bra inspiration. Vi behöver ta tag i den där umgås-biten!

KaosJenny sa...

Då så Tessa, meningen med den här Bloggen är ju verkligen inte att någon ska få prestationskrav... Kram