lördag 25 februari 2012

Ljust och fräscht live...

Mannen och jag skrattar än... Det var underbart.. Kommer showen Ljust och fräscht till en konsert-lokal hyfsat nära dig så tveka inte. Ta med dig någon eller gå dit själv. Smartast är att ta med sig den du bor med eftersom det handlar om boende, hem och vår fullständiga idioti i ämnet.

En soffa kan "vara vi", 65 sorters missnöjesmagasin (gud, varför har inte VI varsamt renoverat en skola i Sörmland med så där naturnära material och fått fram husets själ), att det ska vara så svårt att göra sig av med sopor och vikten av att skaffa sig en snyggare golvbrunn var bland annat ämnen som avhandlades. Kontentan är att vi fungerar som flugor. Vi vet en massa saker och förstår att det inte funkar, vi har till och med sett andra ofunka på det sättet. Men vi tänker att det inte gäller oss och så flyger vi in i rutan igen och igen och igen, tänkandes "om vi bara ... så kommer ....... och då blir vi lite lyckligare/ kärare/ snyggare/ populärare/ nöjdare". Intressant och rätt beklämmande att vår värld, som vi känner den, snurrar runt med stor hjälp av missnöje.

Ah, en sån där show kan inte beskrivas... Den måste upplevas... Finalen, då Henrik och Fredrik gjorde vad de verkligen hade kommit dit för var verkligen ljus och fräsch. Så, nu är Mannen och jag så ljusa och fräscha så vi måste ha solglasögon för att kunna titta på varandra ;-). Att sen sova på hotell, skrota runt lite och åka hem när man längtar hem är inte fel det heller. Underbara mamma och pappa som tog hand om barnen så att vi kunde ha denna upplevelse. Ett bra nätverk är verkligen guld värt!

6 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Den verkar ju jättebra!! :)

Katarina sa...

Ett gott skratt förlänger livet!
Ni kommer att bli gamla ♥
Kram

mammaxtre sa...

Men så bra att ni fick en fin kväll du och maken.

Ha en fin måndag

2BarnsMamman sa...

Ja, visst var det en underbar föreställning! Många goda skratt och mycket igenkänning var det verkligen! Härligt med en helg på tu man hand ibland också! Kram

Tessa sa...

Ha, jag köpte boken till min estetiska mamma som läste den med högröda kinder ;-). Men föreställningen är förstås något annat.

Nu är själv inte någon inredare alls, men du tror att den är givande ändå alltså?

KaosJenny sa...

Jepp trillingnöten, du har rätt, den var verkligen det bästa jag sett :-)
Mm Katarina, i så fall blir vi flera år äldre bara av i lördags ;-)
Och ja mammaxtre, det blev en alldeles underbaar kväll...
Åh, har du också sett den 2barnsmamman, vad kul... vi skrattar än och en del saker kommer nog att bli små talessätt Mannen och jag emellan ;-)
Tessa, jag har också läst boken och skrattade, är rätt ointresserad av inredning men fick ändå ut väldigt mycket av showen, den handlar också om livet :-)
Kram på er