lördag 17 september 2011

VAD vill en pirat och VEM vill ha en?

När jag kom hem idag så gjorde jag en fasansfull upptäckt. Jag har varit stenhård i diskussionerna, inte vikt mig en tum. Haft Mannen, Storebror och Storasyster emot mig. Min ståndpunkt har trots detta varit solklar. Kapten Jack Sparrow är ett kräk och skulle ha lämnats åt sitt öde redan tidigt i första filmen. Elisabeth Swan skulle ha gift sig med Will Turner innan han blev förstörd eller dumpat honom också och levt lycklig i alla sina dagar med någon trevlig pålitlig landkrabba.

Efter att ha fört dessa diskussioner i veckor med idel mothugg så kommer jag hem idag och upptäcker att med vår Kalle Anka prenumeration som jag tackade ja till för tre veckor sedan följer, till övriga familjens förtjusning, en Jack Sparrow Lego gubbe...

Vad vill han? Är han en stalker? Är det ok att utöva voodo på Lego gubbar, i smyg, på nätterna när barnen sover? Kan man råka tvätta/tortera honom lite i tvättmaskinen? Kommer han att förråda oss? Vad tror ni, visst ser han rätt misstänkt ut?

5 kommentarer:

MaNo sa...

hahaha
tack för ett gott skratt innan jag lägger mig

så nu har du också en Jack Sparrow. Du kanske ska ta med honom till jobbet bara?:)

Tessa sa...

Jag har det ultimata tricket! Byt ut lite väl valda kroppsdelar på'na. Röda byxor, kockmössa, star wars-dräkt, pärlhalsband? Det är ju det som är fördelen med lego :-). Vi har styling hemma hos oss ibland. Stora sönerna samlar ihop alla legokroppar och så byter de kläder, den ena roligare outfiten efter den andra.

kattiiiiss sa...

Hahaha
Det där gjorde min kväll ;-)

mammaxtre sa...

Ha ha ha, underbart inlägg!

KaosJenny sa...

Mm, MaNo, det är ju en tanke. Jack Sparrow på jobbet hade kanske blivit lite mycket ;-)
Tessa, det låter ursmart... Härmed dömer jag Jack till kockeri med tillhörande torkning av bord ;-)
Härligt att kunna bjuda er på skratt Katarina och Mammaxtre det är er väl förunnat...
kram