tisdag 28 maj 2013

Top-tok-veckan avklarad...

Så klart vi överlevde, skrattandes också. Vi hann inte allt och sviterna i form av extrem tvätthög och stök kommer nog att hålla i sig ett bra tag då vi haft fullt sjå med annat. På onsdagen gjorde jag bragden att både missa ett föräldramöte där vi är klassföräldrar och Lillebrors gitarruppvisning. Nåja, det kommer fler skulle jag tro. Fotbollslägret blev lyckat. Åttaårskalaset funkade strålande (ballonger, såpbubblor, sparkcyklar, en studsmatta samt godis och en leksugen Storasyster kan göra susen). På mors dag hade vi en helt improviserad tårtprovning.

Så fort jag fått en chans har jag grävt med blommor eller badat. Två riktigt bra sätt att lindra stress. Blommor skog och jord är väldigt bra. Ett kallt dopp ännu bättre. Det är som att livet fått lite annat perspektiv när man kliver upp ur vattnet igen. Eller som en av fotbollstjejerna sa, det var kallt men man blev som ren i själen. Gulle fin hon. Så klart. Vi är alla små delar i världssjälen. Lite skönt att stanna upp och känna det när livets flod forsar som mest. Det mesta som man håller på med nu i maj är saker som inte spelar någon roll om en månad. Än mindre om tio år.

Lycka är varken mest pengar, prylar eller flest föräldramöten. Vad som verkligen räknas är riktiga relationer och kärlek. Kärlek till er alla...

3 kommentarer:

Libra sa...

Allt som gör en lycklig är bra!
För det finns ju inget mer välgörande än skratt. Kram =)

kalebass sa...

KaosJenny eller KlokJenny... vilket som. I Stökriket mår man bra, tror jag. Men det där kalla badet överlåter jag förstås åt nån annan!

KaosJenny sa...

Precis Libra, skratt är det bästa.
Och tack kalebass, du har rätt, i stökriket mår man bra för det mesta.
Kram på er