torsdag 30 maj 2013

Kort-kod puts väck

Ja men visst är det typiskt. Min mamma och pappa hade blivit headhuntade som personal shoppers av Storebror och Storasyster. Skolavslutningskläder skulle inhandlas. Den stora finansiären tog sig en snabb lunch och skulle hämta ut pengar, kortkoden puts väck borta. Inte en endaste aning, hjärnan var helt blank. Två försök och fortfarande ingen aning. Snabbt in på banken och fiffa ut pengar. Skrattade för mig själv och konstaterade att det inte är så konstigt. Det har ju varit liiite mycket så nu ringer varnningsklockan.

Och jo, imorgon är jag ledig. Ett litet kvartsamtal och en fotbollsträning, annars bara ta det lugnt. Drälla runt i trädgården. Ta emot lite barn när de kommer hem från skolan. Skratta lite, brottas lite. Kanske läsa en bok. Det blir riktigt bra. Barnens shopping med morföräldrarna funkade fint. Vet inte vilka som var lyckligast när de satt och åt glass i solen efter sina lyckade inköp. Win win situation. Mest förvånad var nog min pappa över han blev vald till shoppingkompis av dottersonen. Det är inte alla 60+ karlar som vid den åldern kan lägga till personal shopper till sin CV. På vägen hem kom jag på att jag lagt in kortkoden på mobilen så den finns :-). Nu ska jag ta mina gäspningar på allvar och gå och lägga mig. Hoppas att ni har det bra. Kram

3 kommentarer:

Libra sa...

Låter som det verkligen är dags för en ledig dag. En dag med mer kul och mindre måsten. =)
Jag hoppas att jag får vara personal shopper åt min dotterdotter när hon blir stor. Det låter jättemysigt.
En sån vill jag bli när hon blir stor. Kram =)

Grodmamman sa...

Hoppas verkligen att du får en skön ledig dag!:)
Vi har en helg framför oss utan en massa program och det känns väldigt välbehövligt! Ser fram emot sovmorgon...
Kram

KaosJenny sa...

Libra, du kommer säkert att bli en perfekt personal shopper till dotter dottern... Och jo, jag njuter verkligen av denna dag :-)
Grodmamman, hoppas ni får en trevlig ta det lugnt helg och vaknar utvilade.
Kram på er