torsdag 7 mars 2013

En flock barn...

Det blir helt klart mer av allt med en hel flock barn. Fler pjäxor, sura handdukar, mer pladder o mer stök men också mer skratt och skoj. En flock är mer förlåtande också. Det finns många som kan ställa till rätta vid konflikter och alltid någon att gå ut o åka madrass eller grilla en korvbit med. När man är flera vuxna kan det flyta på rätt bra om bara barnen går bra ihop. Nytt för i år är att flocken ständigt är hungriga, även mellan målen tuggas det friskt på allt möjligt. Gräsoppornah anfaller. Såg till exempel en skål med sallad ätas som chips för någon dag sedan. Gurka, frukt, morötter, godis. Allt är slut på ett nafs och vi langar fram mer eftersom den gamla regeln gäller, "tuggar vi inte på något tuggar vi på varandra".Kan lugnt säga att det blir mindre konflikter också då alla inte är syskon.

Under dagen hade vi besök av en tredje familj. Ikväll ringde pappan o efterlyste sina svarta täckbyxor. Haha, när min vän mamman i den andra familjen och jag ställde oss i hallen för att kolla efter dom skrattade vi hög och gav upp. Det blir nog så att han får dom byxor som blir över när vi alla klätt på oss imorgon.

Och så får jag väl bekänna att man inte är så där toksocial när kvällen kommer. Armarna hänger längs kroppen efter att man åkt skidor o frotterat sig med en hel flock barn. Livet pulserar, det är härligt. Kram på er

3 kommentarer:

Min blogg sa...

Det låter underbart med en flock! Jag hade miniflocken (Milton, 3) med mig till Junibacken igår. Vilken fröjd!

Kattmaffian sa...

Låter helt underbart härligt!
Fortsätt i den stilen. Att ha det bra alltså. Kram =)

KaosJenny sa...

Mysigt med Junibacken Min blogg :-)
jajjamän Kattmaffian, det fortsatte så också :-)
Kram på er