lördag 22 december 2012

Sista andetaget innan man dyker i...

Lugnet före stormen, kalla det vad som helst... Idag är dagen då vi bara gör som vi vill. Någon har haft en LÅÅÅÅNG utläggning om att ett stökigt rum inte är jordens undergång, någon är bara så trött och har suttit parkerad brevid datorn, några har varit på badhuset. Vi bor i ett oerhört vackert julkort och skottar snö dagligen. Idag har vi postat trettondagskorten (de kommer nog inte fram innan dess).

Bättre sent än aldrig, det är parollen för rätt mycket här hemma. 10 barn och 10 vuxna blir vi på julafton. Affären är öppen och vi planerar tillsammans. Känner lugnet. Vårt största etiska dilemma är att Mannen och jag (kanske mest jag) tryckt i oss all knäcken redan. Inte snyggt gjort men det är ett i-lands probelm. Vi kokar ny helt enkelt.

Dan före dan före dan före doppare dagen. Vi kommer att ha trevligt sällskap, garanterat bli mättare än vad som är bekvämt. Med en bländande gran och julmusik kan vi nog få till det. Har man bara tillräckligt med levande ljus kan ju ingenting gå fel :-).
Stor Julkram till er alla!

4 kommentarer:

Kaatzi sa...

Önskar er en riktigt lugn och skön Julafon Jenny..
Kram K

FiaLisa sa...

God Jul!

kalebass sa...

God och fridfull jul på dig. En vit sådan blev det även här i väst.
Vi blir ungefär lika många, så lugnet infinner sig nog inte förrän efter tolv... kram!

KaosJenny sa...

Tack Kaatzi... hoppas att din jul också var fin... Kram
FiaLisa, hoppas du också fick en underbar jul... Kram
Kalebass, härligt att höra att din jul blev vit och att ni också är en hel "tomtearme"... Kram