onsdag 30 mars 2011

Vardagsanfall!!!!

Ibland kommer den över mig, den där vardags-grå-grå känslan. Ni vet lämna, jobb, lunch jobb, hämta, middag, läxor, kvällsfika, sova.... Torka booord!!!

Men, ikväll ska jag inte tjuta. Egentligen borde jag aldrig det eftersom det här är ett riktigt i-lands problem. Lite besläktat med fenomenet livspussel. Har man inte i många fall så många pusselbitar som man gör sig? Kanske borde man sortera lite i måste -måstena och låtsas-måstena ibland. Och ärligt talat, visst borde det gå att göra något åt vardagen också ibland? Med handen på hjärtat skulle jag kunna göra det i alla fall. Jag jobbar 75% och är ledig imorgon, halv helg ikväll och morgondagen skulle jag kunna göra om till en tok-torsdag (popcorn till lunch eller nåt). Jag är den som är vuxen, vem ska hindra mig? ;-) Eller också klämmer vi till med några hoppsa-steg och sen drar vi till skogs. Vårvinter... en alldeles underbar årstid nära mej :-). Gör vi något av ovanstående går nog vardagsanfallet över.
Tack för alla kommentarer, jag blir jätteglad. Ni är ju för söta, kloka och trevliga. Hoppas att ni också får ha tok-torsdag imorgon.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Mysmåndag och toktordag. Om man bara pimpar dagarna så blir de nog roligare. Vad ska de andra dagarna känneteckas av?

/Malin

Milla sa...

Jag hänger på...mer små glädejeskutt i vardagen muntrar opp.
Kram

Mamma Katarina sa...

Hoppas att du har haft/har en härlig torsdag!

Kram på dig
(f.d Kaatzi)

Grodmamman sa...

Håller med dig! Jag jobbar också 75%, men har dragit ner på många krav. Lever under devisen att "Ett städat hem är ett bortkastat liv!"
Härligt med toktorsdag!
Kram

Maria sa...

Absolut Toktorsdag. Och trolla med tråket, du vet! :) Och så pigga upp sig med de tre B:n: blogg, bad och bokcirkel emellanåt! Kram på dig, du Kaosgudinna mitt i vardagen!/Maria

KaosJenny sa...

Mm, Malin, klart dagarna ska pimpas.
Jo Milla, glädjeskutt livar upp den tråkigaste tillställning...
Mm Katarina, det blev en härlig torsdag.
Vad Mysigt att vi är fler Grodmamman, ett städat hem är ett bortkasstat liv :-)
Trolla med tråket är alldeles underbart, tack för den Maria.
Kram på er alla fina