fredag 25 mars 2011

Cirkus-lunch

Det här med cirkuslunch har vi praktiserat i många år. Den vanligaste sorten är bråk, att någon ramlar från stolen, spiller, äter med händerna, brister ut i sång, gör obeskrivliga ljud eller tappar saker i golvet. Igår var jag med om en helt ny sorts cirkus-lunch, trollerilunch. Bakom detta blå skynke försvann det massor med korv. Gratis inträde var det också, gissa om jag blev förtjust?


Det finns en hel bunt fördelar med att barnen blir äldre :-). Ha en trevlig helg, måtte håret på era tår aldrig trilla av (en gammal Tolkienhälsning)

6 kommentarer:

2BarnsMamman sa...

Det låter väldigt mycket som måltiderna här hemma. Helt gratis underhållning - inte så dumt!

Milla sa...

Hahaha...tror du att de växer ifrån det då de blir äldre *blink*
Just wait and see.

Jag minns mest att circus och trolleri underlättar vardagen då man som jag hade en matvägrare vid bordet :/ och nej det är inte Maken,skratt.
Ha en härlig helg.
Kram

Grodmamman sa...

Vår son var matvägrare när han var liten och då hade vi också cirkus här hemma. Jag eller maken stod för cirkusen medan den andra försökte få in några skedar mat i sonen under tiden. Vi hade en hel kökslåda med olika saker, för det gick ju inte underhålla med en leksak när måltiderna kunde hålla på i närmare en timme!:)
Döm om vår förvåning när vi får dottern och det tar knappt 10 minuter från det att vi satte henne i barnstolen tills hon var klar. Snacka om kontraster!:)
Numera handlar måltiderna mer om att de ska passas in mellan träningar och olika tv-program som man bara "måste se"!:)
Kram

KaosJenny sa...

Ha HA, jo 2BarnsMamman, gratis är gott ;-)
Nä, Milla, inte växer de väl ifrån det helt men det är mycket mindre grötkladd nu ;-)
Matvägrare vet jag tack och lov ingenting om men jag förstår att det blir cirkus på måna sätt, inte så mycket roliga sätt förstås.
Och Grodmamman det låter bättre med lite stress än tvång-cirkus ;-)
Kram på er

Mångmamma sa...

Och som hemma hos oss...
Cirkus-lunch var ett bra uttryck, det snor jag rakt av, ok?

KaosJenny sa...

Naturligtvis helt OK Mångmamma, allt mitt kan vi dela på ;-) Kram