fredag 18 mars 2011

Kris =utveckling?

Ja det ligger ju nåt i det där. Ingen mår bra och har flyt hela tiden och framförallt inte i en sån här lite större familj. Alltid är det något som kör ihop sig och sällan eller aldrig vill alla och blir nöjda av samma saker. Nix pix, kriser hela tiden. Barnen krisar i olika konstellationer, en förälder och ett barn, båda föräldrarna och ett barn eller också krisar föräldrarna sinsemellan. Ibland gråter vi och ibland skriker vi men det är inte mer med det, egentligen. Kriser behövs. Varken barn eller vuxna kan/ ska ha det bra jämt. Förhoppningsvis växer vi och utvecklas.

På tal om växa kris och utvecklas så har Ketchupmamman hittat ett sätt att bota vinterkrisen. Så nu kan man satsa på Winter 2012 istället för Beach 2011 och få till oerhört rekorderliga magplask och schyssta "kanonkulor" på beach 2011. Ytterligare ett tecken på att det kan vara konstruktivt med kriser. Låter inte det kul så säg?

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Visst är snö ett mycket litet "problem" om man ser vad som händer ute i världen just nu. Men just igår kändes det riktigt jobbigt att se den igen!:)
Kriser ja!!! Här har nog sonen en stor kris idag och jag är nog sämsta mamman som finns just nu. Han ska ligga i sängen hela dagen, för då slipper han att göra allt det där han tror att jag vill att han ska göra. Ska bli intressant att se hur länge han tycker att det är kul att ligga där!;)
Kram

Milla sa...

Låter som ett sunt taneksätt med krisanalysen.
Hoppas ni får en fin lördag.
Milla

KaosJenny sa...

Ha Ha Grodmamman, hur länge blev han kvar i sängen?
Tack Milla, hoppas din lördag också blev fin :-)
Kram på er