måndag 28 februari 2011

Vad ska du göra när du får mer tid?

Den frågan fick jag idag och den är mycket intressant. Just nu är jag här och nu både när det gäller jobbet och hemma.

Idag är det 25 år sedan Olof Palme dog. Åh, en sådan sorglig dag det var på många sätt. Kanske är det politik jag ska syssla med sen. Global miljö, fred, jämställdhetsarbete och så vidare. Det finns väldigt många viktiga frågor men det känns som om partipolitiken och vi som röstar skulle behöva ruskas om. Folk dör varje dag för demokrati och vi tittar ner i våra plånböcker och tänker på vad vi kan göra för Rot avdraget.

Ska bli spännande att se vad det blir "av mig när jag blir stor". Vad ska du göra när du får mer tid?

4 kommentarer:

Evas värld sa...

Jamen det är märkligt det där, när får man tid? När man tar sig tid kanske? Jag tror alltmer att det vi brinner för måste vi göra nu, vad vet vi om sedan, så ofta jag hör människor säga till mig att sedan ska jag skriva, när barnen blir stora, när jag har ett annat jobb, när när när.... Jag funderar mycket över det. Måste man inte i nuet börja göra det man brinner för? Jag vet att jag väntade alltför länge med att börja skriva det jag ville.

2BarnsMamman sa...

Jag håller med Eva om att ska försöka ta sig tid till det man verkligen vill så snart man kan. Problemet med mig är jag inte riktigt kommit på vad det är jag verkligen vill... hmm!

Maria sa...

Instämmer! Det är som Bodil Jönsson säger: Tid har vi alla lika mycket - det handlar bara om vad vi gör med den. Jag vägrar sortera in mig i stackars-småbarnsmammor-som-inte-har-någon-egen-tid-träsket och prioriterar det jag verkligen vill göra. Då blir jag en mycket gladare mamma också!

KaosJenny sa...

TAck Eva, så får det bli. Jag har väl aldrig väntat med något än...
Och Ja 2BarnsMamman, det är ju där jag också är, vet inte vad än... men det kommer väl...
Mm Maria, vi har alla lika mycket tid som vi kan prioritera av och det är inte synd om mig heller
Kram på er