torsdag 3 februari 2011

Ibland blir någon kanske lite irriterad

Någon kanske tycker att vissa saker bara trollar bort sig spårlöst i ett Kaoshushåll. Bättre brödlös än rådlös. Kan man inte lösa problemet med mutor, morötter eller tjat får man prova med mängd. Det är lättare att hitta en om man har flera. Har man massor kan ju ingenting gå fel. Om hela dessutom den övriga familjen hjälpts åt att märka sakerna och kommit överens om att be om lov innan de lånar någons speciella grejer borde det ju inte vara några problem alls :-). Man kan göra världen full av små dagliga happy endings ;-)

7 kommentarer:

2BarnsMamman sa...

Den taktiken kan ju bara inte gå fel, eller? Kram kram

Mrs. S sa...

Helt "bullet proof" eller?.... ;-)

Perny sa...

Nog är det något med just saxar. Dottern har börjat använda saxar och sedan dess har våra saxar reducerats otroligt, likt hennes lugg.

Pia Plupp sa...

Hahaha! Var bara tvungen att visa detta för pappan i det här huset som ALDRIG hittar ngn sax när han behöver, för dem har pysselmarodörerna trollat bort någonstans. Så snart står det nog PAPPAS på alla saxar i det här huset ;-)

KaosJenny sa...

Ha Ha, den taktiken kommer nog att funka ett tag i alla fall. Pappan i det här huset har ju redan en egen tejp och det funkar... Barnen håller koll på varandra och ve den som har pappas tejp inne hos sig ;-) Kram

Bina sa...

Ha, ha, ha! Sådär kan jag göra ibland, fast jag har aldrig märkt mina saker, men det kanske är en god idé...

KaosJenny sa...

Jajamän bina, det är ett tips att märka sakerna :-)