lördag 26 februari 2011

Lagändring i Stökriket

Ibland måste man göra lagar och utmäta stränga straff för överträdelser även i ett Stökriket. I annat fall kan befolkningen i Stökriket helt enkelt bli lidande. Drottningen kan till exempel svälta ihjäl (under slutförandet av idiotuppdrag) eller explodera av ilska. Eller också blir kungen av Stökriket inte så värst mycket äldre. I bästa fall kan tänkas att de två regenterna börjar kriga med varandra och fred skipas i "fredsdomstolen" familjerätten.

Så från och med nu lyder §3 i Stökrikets grundlag att vissa sorters tvättar som man kör (om det nu inte är förbjudet att tvätta på dylikt vis) måste märkas med någon av dessa varningsskyltar.

Om man till exempel slår på en tvätt med 98% sockar utan att förvarna eller hänga den och sen åker hemifrån så behöver man inte oroa sig så mycket över hål i tänderna eftersom man enligt §3 från och med ikväll blir av med lördagsgodiset på obestämd tid.

4 kommentarer:

Bina sa...

Ha, ha, ha!

Evas värld sa...

Nu minns jag alla mina tvättregler, alla mina märkta lådor med var smutstvätt skulle läggas, ibland fick var och en i familjen varsin bunke, ibland var det bunkar för olika slags tvätt. Alla försök misslyckades skändligen och Drottningen i mitt stökrike, det vill säga Jag, tvättade till slut allt.

Grodmamman sa...

Här tvättar jag i stort sett allt, men socktvättar är inte kul!
Kram

KaosJenny sa...

Han har inte sett skyltarna än men snart. Hrmf, Mannen påstår att han nödgades köra igång socktvätten eftersom jag har så många sockar och inte tänker sockar när jag tvättar (ännu en anledning till att dela på saker, man tänker olika ;-)) Han fick lördagsgodis den här lördagen men gör han om det då...
Kram på er