söndag 26 september 2010

Uppfinning?


Länge har jag funderat vad det är som händer men nu har jag förstått. Mannen och barnen har uppfunnit en ströbrödsmaskin. Ströbrödet görs på skärbrädan och sen ramlar det ner i lådan som jag har fått för mig att vi ska ha bestick i. I vissa fall gör jag en kontraproduktiv handling, dvs torkar skärbrädan, men annars fungerar den helt perfekt... Vi kan skörda nytt ströbröd varje vecka. Mannen har inte förstått det än men det finns mer än en anledning till att jag inte bakar och gärna köper bröd som inte behöver skäras ;-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

GAPSKRATT!
Härligt inlägg! Hittade dig hos Eva S!

Evas värld sa...

Du är ju underbar! Annars är det ett av livets mysterier hur besticklådorna kan bli så smuliga även hos mig som inte har en skärbräda eller en uppfinningsrik man?

Perny sa...

Vi använder inte ens den skärbrädan längre eftersom just det problemet alltid uppstår (även jag har visst varit duktig på att producera ströbröd i besticklådan)
Underbar slutsats i vardagen :)

Mångmamma sa...

Precis som Evas värld, har jag funderat mycket över alla smulor i besticklådorna.
Var kommer de ifrån?
jag lägger ju bara ner rena knivar och slevar och sådant i dem, de borde inte vara så skitiga!?
Nu förstår jag bättre - ströbrödsmaskin - givetvis!
;)

KaosJenny sa...

välkommen hit Carina och vad skönt att höra att det finns fler med Ströbrödsmaskiner, då kan de inte börja trassla med patent, jag trodde vi var ensamma ;-)
Kram på er Carina, Evas värld, Perny och Mångmamma

Anonym sa...

Nu upptäckte jag en glad sak, jag behöver inte fundera över smulor i besticklådorna! Vi har inga lådor helt enkelt här i Karibien, det är bara framsidor som är i dekoration. Första tiden var jag säker på att fixa det, jag drog och slet som en galning, tills jag kikade in på baksidan och såg att det fanns inga lådor.

KaosJenny sa...

Ha HA carina, Karibien here I come... Trevlig helg.