måndag 31 maj 2010

Planering och impuls...

Efter en intensiv dag på jobbet och vidhörande fritid konstaterar Mannen och jag att imorgon börjar han jobba och kvällen är en ekvation som inte går ihop. Igen... Bortamatch och föräldramöte... men kan man bara tänka lite vitt och brett så kan det funka. Lillebror får följa med på matchen och Lillasyster kan titta på film hemma hos min mormor och morfar. Jodå, ni läste rätt... alltså hennes gammelmormor och gammelmorfar. Vilken tur att vi har ett brett nätverk.

Efter att ha konstaterat att mitt liv är galet stressigt och inplanerat gick jag ut i trädgården. Fast benen gick vidare. Lite på måfå sådär... Hamnade nere vid älven där vattnet går högt. Halkade och blev smutsig. Tvättade av mig i älven. Tog av mig sockarna och doppade fötterna och blev grymt sugen på att bada. Tänkte äh, vad då, varför inte? Hittade ett någorlunda undanskymt ställe, slängde av mig kläderna och badade lite tvärt. Synnerligen uppfriskande och om jag inte åker dit för förargelseväckande beteende så ångrar jag mig inte. Jag behöver göra något lite halvgalet när livet blir för rutigt och inplanerat. Jag flinar än...

3 kommentarer:

Katarina sa...

Du är rolig. Du har nått som inte många har, det där lilla speciella. Synd att vi inte bor närmre så jag hade kunnat lära känna dig. Du har barnasinnet kvar i en vuxen kropp.
Jag gillar dig Jenny :O) Kramar Katarina.

KaosJenny sa...

Tack Katarina... och ha ha, barnasinne i en vuxen kropp stämmer nog bra och jag hoppas att jag aldrig blir vuxen rakt igenom. Du är också härlig och eftersom ingen av oss verkar vilja flytta på oss får vi väl nöja oss med att "umgås" via bloggarna. Kram

Pia Plupp sa...

Hahaha - Härligt!!

Precis det tror jag att du behövde just då! Hade jag haft en älv i närheten, hade jag följt ditt exempel typ varje kväll ;-)

Får väl nöja mig med det än så länge torrlagda utebadet... ;-)