måndag 8 juli 2013

Ljuvliga jävla tonåring...

Alla borde väl ha en tonåring som kan förgylla deras semester. Någon som inte vill ifrån sin säng, internet och kompisarna i första taget. Någon som kan stöna men åååååhhhh, måste jag... vid vart tillfälle någon förälder föreslår något som inte innebär helst alla de nyss nämnda sakerna. Någon som ger en arga blicken ett par gånger om dagen över olika allt från hur man hanterar en mjölkliter till en enkel begäran om hjälp. En regelrätt stämningssänkare helt enkelt. Dessutom en person som pendlar mellan att vara hungrig och trött, mestadels både och.

Vi har haft äran att ha denna charmiga partypajjare hela hans liv. Vi kommer ihåg när vi kunde ha hans lilla rumpa i vår hand. Vi har burit honom och fått oändlingt mycket kramar, teckningar och ljuvliga leenden. Mitt i all trulighet skrattar vi ändå ganska mycket. Tror dock att det är tur att de inte direkt levereras hem till familjen i tonårsförpackning ;-).

Vi träffade några vänner som har äldre barn på stranden igår. De konstaterade att 15 åringar inte är den charmigaste åldern men att det går över. Så klart det gör, man minns ju faktiskt själv hur det var. Som vuxen är det bara att hålla ut lite och försöka leverera tillbaka lite kärlek i den mån man får ;-). Med risk för att få en arg blick tänker jag gå in till Storebror och berätta hur fin han är. Händer det så avfyrar jag väl ett strålande leende och går ut. Svårare behöver det inte vara. Kram på er

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det var väl det där om de är så ljuvliga men kärlek behöver de förstås ändå. / Krill

KaosJenny sa...

Mm Krill, de behöver nog ännu mer kärlek i tonåren och vi skrattar väldigt mycket också... Kram