söndag 7 juli 2013

Om att sy och förslag på president :-)

Kaosmodern har skapat en ny regel här hemma. Om det är så att man valde träslöjd hela högstadiet (inte för att man var bättre på det utan för att sällskapet var roligare) och ens tänker på att sy så får man äta ostkrokar, även om det är söndag. Dessutom får man välja musik i köket. Så det så. Om någon klagar får de gå till banken och köpa ett eget hus där de kan skapa regler. Någon nytta ska man väl ha av att vara vuxen ;-).

Och för övrigt tycker jag att vi kan ha Pia Sundhage som president. När hon är klar med fotbollsförbunderiet alltså. Hon är ju vacker bara av livet i fotbollsoverall så apanaget skulle nog bli överkomligt. Klok verkar hon vara också. Om tid finnes startar jag nog en kampanj till hennes förmån till hösten... Dock aningens osäker på om hon skulle åta sig uppdraget men det borde väl ordna sig.

Mannen kom nyss förbi och försökte snatta lite ostkrokar, utan att ens ha tanken om att sy! Han vek sig direkt för den nya regeln, så den verkar funka ;-). Nu är det dags för mig att börja sy och mobilisera ful-ord ;-). Kram på er

3 kommentarer:

mammaxtre sa...

Vilken bra strategi du har där :-)

Hoppas att du får hjälp med att sy, någon av barnen borde ju nappa :-)

Ha det fint!

Katarina sa...

:O) Ja du, det var ingen dum idé.
Hoppas att det är bra med dig. Jag vet att jag har varit dålig på att kika förbi och kommentera. Tiden, du vet. Jag lever i allra högsta grad och mår prima. Kram Katarina :O)

KaosJenny sa...

Tack mammaxtre... De av barnen som kanske skulle vilja sy släpper jag än så länge inte i närheten av maskinen (borde nog fundera lite på att släppa dit dom)... De andra känner sig inte så sugna men det funkade ändå, till slut så. Men jag har fått flera erbjudanden om hjälp av kompisar på fejjan så nästa gång bakar jag bröd så får någon sy gardiner :-)...
Mm, jag var själv rätt nöjd med iden ;-)... Kul att du mår bra och trivs med tillvaron. Kika förbi och kommentera ska man ju göra när man har tid och lust helt enkelt så det är kul att du kikar förbi men livet är ju viktigast :-)
Kram på er