lördag 6 juli 2013

Grönsaksland med fusk och semester på Volley...

Varken tiden eller orken har funnits. Goa grannen tipsade mig om hur man kan mygla sig till ett grönsaksland. Sagt och gjort. Jag cyklade till affären och shoppade loss. Sallad, dill, persilja och gräslök i små krukor. Rensade sedan hjälpligt och vips har vi något som litegrann påminner om ett grönsaksland.

Jodå, det är brännässlor ni ser i bakgrunden. En hel del ogräs och potatis som jag tydligen missade ifjol. Lite vinbärsbuskar och krusbär verkar också vilja bo där.

Annars kör vi semester på volley. Vi tar de bollar som kommer och bara kör. Försöker snickra ihop tillvaron utifrån olika viljor. Hämtar och lämnar barn lite här och där. Låter någon sitta och hänga. Äter mat när vi är hungriga och badar lite med de som vill när andan faller på och vädret tillåter, ibland även om inte vädret tillåter ;-). Skulle man vara helt beroende av väder för att få en lyckad semester kan man ligga illa till. Härligt i alla fall. Hoppas ni har det bra. Kram

2 kommentarer:

Kaatzi sa...

Skönt att ta det som det kommer. Det gör vi också. Inga måsten och ingen stress. Däremot så är äldsta dottern inte alls så. Hon tjatar hål i öronen på oss om än det ena och än det andra ;-)

Ha en skön helg,
Kram K

KaosJenny sa...

Mm, vi har några som tjatar och någon som ungefär inte vill göra någonting utom att hänga men det funkar Kaatzi. Kram