onsdag 16 november 2011

På spåret igen...

Jodå, nu är jag på spåret igen. Tack vare några rätt osannolika saker. Bland det som verkligen hjälpte mig var exempel från och snack om Harry Potter, cykling, kloka vänner och ishockey. Att cykling och kloka vänner kan hjälpa är inte så konstigt men Harry Potter och som grädden på moset lite hockey. Bocker och filmer som Harry Potter och Sagan om Ringen hjälper mig ibland. Symboler som kan hjälpa en att tänka vidare och bredare, lite "utanför boxen". Och så sport, lika overkligt och värdelöst egentligen men samtidigt skönt att bara tänka JAAA när pucken går in i rätt mål och NEEEEEJ när den trasslar sig in i fel mål. Lite mental avslappning helt enkelt ;-).

Ja ja, det viktigaste är ju att det funkade. Ordning i leden igen(och nä, det handlar inte om något rensande i röran, vi har det fortfarande stökigt och nä, jag har inte hittat laddaren än...). Dock en liten aning trött och då behöver man ju vila. Nu dags för en liten aning mys i och uppdatering med Mannen i soffan... Läge att försöka hitta novemberlugnet. Kram på er

3 kommentarer:

mammaxtre sa...

Sökandet efter ett novemberlugn pågår hemma hos mig också, för mig.

Ha det fint

Katarina sa...

Har funderat på laddaren ;-)
Kika där du absolut inte skulle kunna tro att den låg.
Hoppas att den tittar fram.Och skönt att lite har fallit på plats.

Kram
Katarina

KaosJenny sa...

Mm, mammaxtre, skönt att jag inte är ensam som söker novemberlugnet ;-)
Tack Katarina, laddaren dyker nog upp i sinom tid, när det är dax helt enkelt. Jag tror mest på att sluta leta eller kanske börja leta något annat ;-)
Kram på er