lördag 15 oktober 2011

SlutKaosat både för mig och Juholt?

När jag kom hem från jobbet igår låg den här på golvet.
och så hade Mannen och barnen städat. Faktum är att det inte till närmelsevis är samma Kaos som vi hade innan nu längre. När Lillasyster var bebis fanns det ingen Blogg. Då hade vi fullt upp med att hålla upp näsan över vattenytan. Så fort man hade en halv minuts lugn somnade man. När jag startade Bloggen var det som en ventil. Numera kan man laga mat utan att någon ramlar ner från bordet. Alla i Kaosfamiljen går att prata med och kan förstå, även om viljan ibland tryter ;-). Man kan gå på toa själv och vi sover för det mesta hela nätter (mest beroende på att jag lärt mig att lyfta på täcket, anvisa kudde och säga välkommen hit i sömnen). Det är inte vällingfläckar och Lego över exakt hela huset och nu är det länge sen jag vaknade och insåg att jag sovit på chips. Bara det att ha familjerådsslag där alla deltar känns ordnat och häftigt. Votering? Läge att lägga ner Kaosbloggen?

Vi får väl se men det känns inte så. Jag har hittat skrivandet och även om den här underbara flocken med barn som vi har blir större så lär det finnas saker att skriva om. Någon riktig ordning kommer det nog aldrig att bli i hallen och jag vet inte om det ens är målet. Kampen med tvättberget lär bestå och diskussionerna om allt möjligt har bara börjat. Kaosmodern lär nog fortsätta vara sig själv också. Livet är fortfarande fantastiskt. Kanske man kunde döpa om Bloggen men då kanske någon skulle ta den för en skrytblogg. Här är en länk till Harpasione som delar med sig till oss som ibland springer runt som idioter och får för oss att fullständigt oviktiga saker är krigsviktiga. Ha en härlig lördagkväll

Ps. För övrigt anser jag att Juholt bör avgå. Hade han företrätt ett parti med politisk åskådning som bygger på att vissa är mer värda än andra och därför bör ösas pengar över så hade det varit naturligt att sitta kvar. Oavsett hur reglerna bla bla bla så tycker jag att sossarna bör ha en ledare som själv kan bedöma att det är fel att skattebetalarna betalar hela hyran på sambons lägenhet. Ds.

Ps 2. Hoppsan, bandyn verkar ha krävt en ruta... Ds 2

5 kommentarer:

Cayenne sa...

I ett hus med fyra barn, blir det nog aldrig perfekt ordning. Vilken ålder det än är på barnen. Visst mina barn går också att resonera med, De flesta toabesöken funkar utan hjälp och mycket annat klarar de, men att plocka undan efter sig, kan de inte!

Angående Juholt, håller jag med dig.

Grodmamman sa...

Angående Juholt håller jag med dig fullständigt!
Angående att lägga ner bloggen hoppas jag verkligen att det inte blir så. Skulle sakna dig!:)
Kram

mammaxtre sa...

Lägg inte ned bloggen, jag trivs här
:-)

Ulles tankar sa...

jag gillar din blogg och ditt sätt att förhålla sig till livet.. lägg inte ner den.

KaosJenny sa...

Mm Cayenne, du har rätt. et blir aldrig någon ordning här men kul har vi.
Jepp Grodmamman, bort med Juholt och tack gulledu, nä, jag lägger inte ner Bloggen. Jag bara kom att tänka på det där med att det inte är Kaosigt på det där sättet som när jag startade Bloggen :-)
Tack Mammaxtre, du kan lugnt trivas vidare här för jag blir kvar!
Tack Ullestankar, jag blir så klart kvar. Jag bara vädrade tankarna lite och mest var det det där att Kaosbloggen inte är så Kaosig på samma sätt länger.
Kram på er