tisdag 19 juli 2011

I nöd och lust...

Jo, en del relationer gå liksom lite upp och ner. Vänskap kan växla väldigt över tid men det krävs att båda bjuder till för att det ska bli bra. När det gäller vissa relationer (till exempel barn) har man gjort åtaganden som man bara inte kan svära sig fri ifrån när det blir jobbigt. Andra relationer, som den här kan man, även om man gått igenom en del tillsammans bara göra sig av med. Kanske... eller har vi möjligtvis lovat i nöd och lust? Just nu är det som synes en knippe nöd i relationen med Wacko Wolfram. Utan ljuddämpare för han ett sånt oherrans liv att ingen kan tänka inom mils radie.

Men, han har varit på väg ut i kylan förr, vi får se hur det blir. Tur att vi inte planerat in någon bilsemester i år heller ;-). Eftersom jag gästspelar på jobbet i veckan måste jag gå och lägga mig nu. Faktum är att det är skönt att åka buss eller cykla. Kram på er

3 kommentarer:

mammaxtre sa...

Bilar kan då ställa till det :-)

Ha det gott

Bina sa...

Gör slut!

KaosJenny sa...

Jepp mammaxtre, men de är ju bara bilar. Lite synd att vi verkligen behöver bil i helgen...
Jo Bina, tanken att göra slut brukar slå oss också men vi vet inte vad vi ska ha istället... Vi har ju inte den där familjen som gör att man bara kan köpa sig en vanlig bil... Och att vara bil-singel är inte helt enkelt ;-)
Kram