måndag 25 juli 2011

Iiihhhh...

Då var det dags då... Kalasveckan är i stort sett slut (bara Lillebrors restkalas kvar) och Trästocks är definitivt slut. Finalen med Storasysters Harry Potter dag var riktigt härlig. Vi har haft hur roligt som helst men faktum är att vi är lite knasiga av trötthet och den låånga raden ovanliga dagar... Tårta, musik, godis, kalas, god mat, massa folk och skojigheter sätter sina spår. Nu gör vi en pallnit, bromsar in. Ägnar tid åt vanliga saker. Äter rester, vattnar tomater, tvättar, kramas, bråkar, läser en bok och tar igen oss. Hit med lite vanligheter... Kanske skulle man till och med göra ett ryck med den här (korgen med sockmemoryt)...

Men nä, jag skojar bara... det är för tidigt... vi gör ett gästspel i vanligheten bara, som en liten provsmakning. Fest och semester har sin tid, vardag har sin... Det kommer att bli fint med vanlig vardag sen. :-) Sköt om er

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Är alltid så att man kommer till en punkt när det är skönt att det blir vardag igen. Fast än vill jag njuta av semester jag också!:)
Kram

6barnunder7år sa...

Sockmemory var ett bra ord. Det lånar jag. Jag mutar mina barn och de får 50 öre för varje par de hittar. Kanske inte så psykologiskt, men det funkar fastän jag kanske får äta upp det sedan.

Kom förbi på en kopp te någon kväll så kan vi fortsätta prata om livet med många barn :)
Kram Anna
6barnunder7år

KaosJenny sa...

Mm Grodmamman... semester ett tag till, sen smäller det...
50 öre per sockpar låter som en god idé Anna och gärna te, alltid trevligt att surra om mångbarnaskapet, även om jag har få ungar i jämförelse med dig så är en flock ändå en flock ;-)
Kram