lördag 16 juli 2011

Feng-shui mig hit och dit

Ibland löser sig saker på det mest märkliga vis. Plötsligt händer det. En hylla som liksom råkat "fastna" i vårt sovrum blev lösningen på vårt lilla shit-vad-alla-lagt-saker-i-storsängen-och-nu-när-det-är-natt-orkar-vi-inte-hitta-ställen-åt-dom-på-problem.


Det här kallar jag smart förvaring. Vårt sovrum är under sommaren ett genomgångsrum och då Storsängen verkligen är Stor så "tappar" Kaosfamiljens samtliga medlemmar ständigt allt från väskor, kläder och Beyblades till Lego, böcker och Musseöron på sängen. De sura handdukarna och badkläderna tappas redan i hallen. Ingen av föräldrarna vill ägna sommaren åt att stå i sovrummet med en vass käpp och peta /skrika på alla som tappar något. Jag misstänker att hyllan blir kvar i vårt sovrum ett tag till eftersom det är ett smidigt sätt att stuva bort alla saker som vi inte vill sova med. Äh, vi älskar varandra och har det bra så spela roll ens om ett halvår? Förresten så tyder all forskning som jag gjort på att feng-shui folket har fel. Man kan visst sova som en gris när man har en helt malplacerad hylla i sovrummet. Lix! På sommaren sorterar vi inga sockar heller och det tycker jag är skönt. Kram på er

4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Ok, jag gillar Feng Shui och vad det handlar om. Fast just det där med sovrum har jag inte riktigt fattat. Jag sover oftast som en gris jag också och gör jag inte det så beror det mer på att dottern envisas med att sova mer på mig än på madrassen. Lite svårt att sova när man knappt kan röra sig!:) Och då spelar det ingen roll om sängen står i chi-drag eller ej!:)
Kram

Evas värld sa...

En hylla för saker som annars ligger i sängen är väl perfekt. Vi har en hylla i köket på landet där vi lägger alla kringströdda mobiler, glasögon, nappar och annat smått och gott. Så kan man titta där innan man irrar runt och letar.

mammaxtre sa...

Sockor får vi hippas att vi slipper under sommartid :-)

Ha det bäst

KaosJenny sa...

Mm Grodmamman, har man en någorlunda egen säng så sover man, helt enkelt...
Jajjemän Eva, hyllan fungerar verkligen bra. Den blir kvar ett tag :-)
Rätt, inga sockar Mammaxgra
Kram på er