torsdag 9 juli 2009

Lurad på grunden?

En sväng på stan för att inhandla det nödvändigaste och luncha med gammal kompis. Lunch med gammal kompis är ju aldrig fel. Att avhandla lite viktigheter, underbart. Det nödvändigaste var presenter till Lillebror, en ny bikini och färg till bron. Sen "vann" jag 350:- eftersom jag inte hade någon parkeringsböter på bilen. Hurra!

Sen skulle man kunna säga att det mesta gått och skitit sig. När jag kom hem kände jag mig nöjd. Öppnade målarburk och körde igång, underade lite på om jag blivit lurad eftersom bron ska bli vit och grundmålan är ljusbrun. Vad vet en person som är genuint ointresserad av hemmafixande? Full av energi målade jag efter det som jag tror är konstens alla regler. Noga var jag också till på råga på köpet. När jag var klar tog jag Lillebror med mig och lämnade ut inbjudningar till kalas. DÅ ÖPPNAR SIG HIMLEN OCH VRÄKER NER ETT HELT HAV MED REGN. Lillebror och jag kämpade för att få ut kalaslapparna. Väl hemma fryser jag som en hund och ser att den jävla målafärgen runnit bort. Den nya bikinin känns inte heller helt aktuell. Återstår bara att tokskratta.

Ska det regna på detta sättet länge till målar vi ett stort schackbräde på golvet i vardagsrummet och så kan jag lära alla barnen schack framför brasan iförd min nya bikini...

2 kommentarer:

Katarina sa...

Det är så härligt att du kan se det humoristiska i allt även hur jävligt det än kan vara.
Jag vill också ha sol nu. Kram Katarina

KaosJenny sa...

Mm Katarina jag har just hittat en "pool" i källaren:-( vi får se OM jag lyckas vända det...