lördag 27 juni 2009

Fyrabarnsmor på stranden

Ja men jösses. Man är inte sig riktigt lik längre. Inte bikinin heller. Både jag själv och bikinin har varit med om ett och annat. Det fladdrar där det inte har fladdrat förr så att säga. Det är mysigt på stranden om jag har trevligt sällskap, bygger sandslott och badar mycket. Jag går inte på catwalken och visar bikinisar precis.

Kors ändå, jag har en kropp som fungerar. Fungerar alldeles ypperligt till och med. När barnen fryser kan de komma och mysa lite med min degiga mage som huvudkudde och det funkar fortfarande att ha riktigt roligt med den här kroppen. Vackrare än så här blir jag inte. Jag sträcker lite på ryggen, det är förstås så här jag ska se ut.

3 kommentarer:

Katarina sa...

Jag håller med. Kroppen är inte som den var förr, men man får vara nöjd ändå efter 3 barn.
Härligt med bad och sol. Kramizar Katarina.

Mor Duktig sa...

Herregud, jag har bara två och jag håller på att bli tokig! Hur orkar du? Jag skickade just UUUUUT sambon och stora tjejen. sonen sover. De tror att jag städar men nu ska ska jag lata mig i smyg!

Om du inte misstycker kommer jag att hänga här en del!

KaosJenny sa...

Mmm, visst är det härligt Katarina och barn ångrar man liksom inte, tänk, platt mage mot barn. Lätt barn säger jag..
Ha Ha Mor Duktig, jag orkar inte alls alltid heller, långt ifrån. det var ju därför jag startade Bloggen. Sen ska det tilläggas att jag är grym på att lata mig i smyg, maska och ta det lugnt fastän det ser ut som... hemma hos oss. Kul att du vill hänga här

Tack för kommentarerna och Kram på er tjejer