måndag 18 maj 2015

Väl unnad choklad...

Jodå, det var is i förgrunden på bilden. Ett äkta vårdopp helt enkelt... Och något som är vettigt att göra dagar som dessa. Då när det är göra hit och dit både på jobbet och hemma. Vårflod och en massa aktiviteter, känslor och saker som ska hanteras. Finns inte ett problem som inte känns åtminstone lite mindre när man doppat sig lite...
En annan sak som fungerar bra är att gå ett varv i trädgården eller ut i skogen. Titta på de där sakerna som bara är. Saker som inte någon behövt planera eller springa benen av sig för att de skulle bli. Påskliljor och igelkottar till exempel...
Att göra upp en eld och glo in i den en stund är också väldigt avslappnande. Vissa dagar, kanske när man är som mest värd det orkar man bara med choklad och en kopp te men då får det räcka. Återhämtning, viktigare än man kan tro när människor runt omkring bränner ut sig på löpande band.

Hoppas att ni har det fint. Kram på er

3 kommentarer:

Marina sa...

Återhämtning är viktigt, om än bara några minuter. Att andas lugnt och bara vara...

Kersti sa...

Att ge sig själv lite uppmärksamhet är viktigt och att ta sig tid att måna om sig själv är en god investering. Igelkotten som fanns här förr saknar jag de är så sympatiska djur.
Kram

KaosJenny sa...

Mm, Marina, det är hur viktigt som helst att återhämta sig. Kan inte överskattas...
Precis Kersti, vi är, oavsett vad på ett sätt faktiskt de viktigaste i våra liv. Igelkottar är fina och jag ler när jag ser hur de har klampat runt i rabatten :-)
Kram på er