måndag 18 augusti 2014

Vardagskram...

En vecka sen jag skrev sist. Inte så konstigt, uppladdning och sociala interaktioner har varit på agendan. Att dra ur det sista ur sommaren och ledigheten.

Gjorde en "walk down the memorylane" med min äldsta kompis. Vi gick runt i vår barndoms skog. Mycket har förändrats men vi konstaterade skrattande att myror måste ha generationsminne, brännässlor också. De minns sina forna fiender och tog hämnd igen ;-). Hittade en ek ute i skogen, såna där träd som inte ens ska klara sig i trädgårdar på våra breddgrader. Får se hur den klarar vår trädgård.

Lillebror och jag gjorde en resa till finaste syrran helt tillsammans. Konsert med hans idol Timbuktu. Riktigt kul att vara på tu man hand med bara Lillebror och otroligt kul att uppleva en riktigt bra konsert tillsammans. Ännu roligare att hans idol Jason Diakite är en klok kille som dessutom var grymt trevlig mot sina fans.

Finns mycket man borde göra i slutet av sommaren men man behöver prioritera. Bär och höst-stök fick vänta. Tids nog hinns det väl också med, eller nästa år...

Sommaren är slut och hösten tränger sig på. Skönt med omväxling när man nu bor på en plats med många årstider. Vi har badat och grillat, cyklat och chillat, skrattat och gråtit. Den här sommaren har innehållit många färger på livets palett. Även om Kaosfamiljen är lite svårtstartade så är det på något sätt så att vi välkomnar höst och vardag igen. Rutiner, mysa ihop sig med tända ljus och filt. Kliva upp på morgonen och på olika ställen träffa andra personer under dagtid. Komma hem och prata om det vi varit med om, det funkar. Välkommen vardag, utan dej skulle vi inte njuta av ledighet.

Hoppas att ni har det bra allihop. Vardagskram


5 kommentarer:

mammaxtre sa...

Ja du, nu tar hösten vid och allt blir som vanligt igen. På gott och ont. Fint med ledighet och sommar men jag gillar ju rutiner och hösten är inte så tokig den heller :-)

Ha det bäst!

Anna/notonmusic sa...

Det är väldigt mysigt att göra saker med en unge i taget, sånt minns man länge, både dom och en själv! Och ja, det blir nog bra med hösten och rutiner även om jag spjärnar emot.

KaosJenny sa...

Mm, var sak har sin tid mammaxtre och nu är det dags för höst :-).
Precis Anna/notonmusic, det är verkligen härligt och för atti nte tal a om smidigt att bara vara två, riktig lyx :-).
Kram på er

Bina sa...

Men jag är inte redo för hösten än! Hela jag protesterar mot kylan som finns här nu!

KaosJenny sa...

Mm, lite känns det Bina men jag måste säga att regnet underlättade att det blev mycket mer ok med vardag igen. Kram