torsdag 28 februari 2013

Nu köööör vi...

Kaoswordfeudet går vidare. Igår kväll kändes det bara övermäktigt och precis så där att allt hör ihop men missstämmer. Armarna bara hängde. Q,X,C och H överallt, utan en endaste vokal. Tror till exempel att vi ska köpa bil på stället där vi ska åka slalom nästa vecka. Kruxet är bara att vi behöver packa och ta oss allihop med skidor, pjäxor, skranan och mat till stället först... Ett solklart X.

Eftersom Storebror bor i källaren så har vi funderat i några år på om vi skulle ha slagit upp en vägg i vardagsrummet. Kruxet är att vi hatar byggdamm passionerat och har fyra barn, ni vet, allt tar en miljon år. Så fort man har börjat på något blir någon hungrig, sjuk, behöver skjutsas, hjälp med läxorna eller borstas tänder på. Låt oss säga att det här har varit ett C som vi inte fått ut.

När vi hittade den här billiga bilen tänkte vi att äh, då har vi råd att ta hit en snickare. Sagt och gjort. Ringde lokala snickaren och de kan göra väggen typ nu. Perfekt... men då behöver vi ju bara plocka ner alla bokhyllorna och datorerna och ställa lite möbler någonstans... Hm, ska detta räknas som en vokal månntro?

Få se nu, köpa bil, packa till skidresa, packa ihop vardagsrummet. Plus de där vanliga Kaosfamiljssakerna och något kalas, jobbfest och köpa badkläder. Plötsligt har vi HUR många bokstäver som helst i detta spelet men flera vokaler. Helst ska det fixas innan måndag då vi åker. Men det klart, det mesta är inga måsten. Wordfeud är wordfeud, allt kan bara inte funka. Vi får se hur mycket vi får ihop, det ska bli en sport. Nu köööör vi... Kram på er

4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jösses! Lycka till med ert wordfeud!:)
Kram

kalebass sa...

Ja man blir lite matt... ändå känner jag igen mig i det där, men i mycket mindre skala. Du fixar det förstås. Vem annars. Kram, på vägen.

Mångmamma sa...

Tja, jag känner igen mig!
Ha en finfin tripp i alla fall.

KaosJenny sa...

Tack Grodmamman, det mesta löste sig hyfsat :-)
Tack kalebass, svettigt blev det men det ordnade sig :-)
Tack Mångmamma, förstår att du känner igen dig...
Kram