måndag 18 februari 2013

En till helg tack?

Får ni ibland känslan att ni skulle behöva en ny helg i anslutning till helgen för att vila upp sig/ vattna blommor/ röja någonstans eller göra något lite annat?

Helgen har gått i 280 knyck och det har varit jättekul. Så roligt så att delar av familjen är helt slut... Borde vi gjort på något annat sätt? Nej, en riktigt klok sak som livet lärt mig är att försöka låta bli att ångra sig. Gjort är gjort och så får man vara nöjd med det. I annat fall utvärdera och göra annars någon annan gång. Att hålla på och ångra sig är döfött.

Tricket med livet är att prioritera, "nöjda sig" och sen ta de evntuella konsekvenserna. Hade jag varit väldigt beroende av nattsömn hade jag förstås sovit för en stund sen. Nu tänker jag vattna blommor, njuta av lugnet och låta helgens massa underbara stunder sjunka in. Hallkaoset får vara. Jag behöver ingen ny helg eftersom den här var riktigt bra. Ojsan, behöver nog röja min sänghalva nu då första "nattgästen" har kommit. Blomvattningen blir nog imorgon. Blommorna i Kaosfamiljen är rätt härdade. Sov gott på er

3 kommentarer:

Libra sa...

Jag tycker om att planera så lite som möjligt. "Go with the flow"
Förr i tiden blev jag hysteriskt stressad om jag inte hade planerat in i minsta detalj. Sån är jag tack och lov inte längre.
Ha en bra Måndag! =)

kalebass sa...

En extra semesterdag eller två har jag ofta önskat. Efter den ordinarie... för att vila upp sig efter semestern. Eller trappa ner lite.;-)

KaosJenny sa...

Mm Libra, förr planerade jag också helgerna. Har nog varit mest sugen på att planera upp helgerna när jag varit föräldraledig...
Ha ha kalebass, vi har familjemedlemmar som bestämt hävdar att de behöver semester från familjen efter semestern också ;-) Trappa ner lite är ju alltid fint.
Kram på er