söndag 10 februari 2013

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...

Och jösses så arg man kan bli när man har en plan. Jag tänkte att jag skulle sätta igång jordens liv där och då, skriva till kungs, överklaga eller maila bussföretagets samtliga överordnade. -Vad då att bussen inte stannar i mitt samhälle? Stod det inte på nätet kanske? Kör man förbi borde man väl rimligtvis kunna stanna men nej då...

Mitt i allt så sansade jag mig. Konstaterade att det inte var något jag lovat och ingen som skulle sakna mig övermycket den där halvtimman extra det handlade om. Köpte mig en påse Polly som lunch och satte mig på bussen. Så här vackert var det utanför.
Jag njöt av utsikten, sov i över en timme och sa trevlig dag till busschauffören som ringde runt och skällde på folk. Under tiden jag väntade hittade ett par högre hyfsat promenadvänliga vinterskor. Eftersom jag inte "landade" där jag planerat passade det att jag spanade in ett möjligt vinterbadställe och gick förbi och pratade med trevlig släkt.

Faktum är att det ofta är bäst att hejda sig när det blir "hack i flytet". Rätt skönt när man lyckas att vända sig själv och bara hänga med i det som kan hända istället. Som om livet vill säga en något... Ibland blir saker inte som man tänkt sig, ibland blir de som de ska ;-). Vad tänker ni om det? Nu, dags att sova, ha en trevlig måndag. Kram

2 kommentarer:

Libra sa...

Det är dom stunderna som man verkligen inser vad skönt det är att bara kunna flyta med. Istället för att som vanligt försöka simma mot strömmen. Ha en bra dag! Kram =)

KaosJenny sa...

Mm, jag har fått ännu mer träning i att flyta med idag... Kram