lördag 6 oktober 2012

Planeringsdagar för ledningen i familjen AB

15 år, studerande i omgångar, två kollektivliv, 4 barn, 5 bostäder, 6 nya jobb, en massa dip, bröllop, sjukdomar, begravningar och vardagar senare. De två VDarna i familjen AB. ( Mannen o jag) är på 15 års firande/ utvärdering/ planeringsdagar.

Pratar, skrattar i umgås. Vi har klarat de här första 15 åren hyfsat intakta.Vi är rörande överens om att prova 15 år till. Kram på er

4 kommentarer:

kalebass sa...

Ja, det hinner hända mycket på den tiden. Positivt och negativt. Det krävs två mogna människor för att klara alla "törnar". Gratulerar, och önskar 15 lugna, livliga, härliga år till. Till att börja med !

Cayenne sa...

När jag tänker efter hur långt vi har kvar till 15 år, inser jag att som par passerade vi den milstolpen i våras o:. När det gäller antal bostäder och kollektiv, ligger vi i lä. Men i antal jobb och barn håller vi takten ;)

Skönt att kunna åka iväg på planering, eftersom man får jobba mer ostört då :)

Grodmamman sa...

Grattis! Och vad skönt att få åka iväg själva på planering av nästa 15 år!;)
Kram

KaosJenny sa...

Tack Kalebass och det är precis det vi kommit fram till, vi är bra mycket klokare nu ärn när vi började :-)
Grattis på er också Cayenne då... Det är riktigt bra med planeringsdagar och utvärderingstid :-)
Tack Grodmamman och jo, det var riktigt bra att få utvärdera lite, titta bakåt och framåt... Fundera lite, bara vara för sig själva och göra det vi vill. Det var nog något år eller två sen sist :-)
Kram på er