söndag 16 september 2012

Kärlek, gråt och tacksamhet...

Igår kväll tog bara orden slut... Det finns inga svärord i världen som kan beskriva vissa saker. Då när man inget annat kan göra än att hålla tår och tummar och vänta.

Mjölk på golvet, Wacko Wolframs startande eller inte startande, stökig hall, bråkande barn osv. Alla såna saker är egentligen små helt ointresanta detaljer.

Och jo, jag gråter men det är helt ok. Mer än ok, faktiskt helt som det ska vara. Tårar är underskattade, när livet är sorgligt är det skönt att gråta. Kanske skulle världen se annorlunda ut om fler grät oftare. Om de även hade folk som kunde hålla om dom så behövde människor kanske inte vara så rädda heller.

Så, planen för dagen är att tänka på vännerna och försöka skicka änglar åt det hållet, gråta, krama de i familjen som vill bli kramade, tugga i trädgården, prata, åka på fotbollsmatch, cykla och kanske bada lite i älven samt laga mat. Men över hela dagen kommer det att ligga ett tacksamhetens täcke. Tacksamhet över att vi får ha varandra och att det finns så mycket kärlek i världen. Kristian är en kille som skriver jättefint om sin obotliga sjukdom. Harpasione har jag länkat till förr, en underbar kvinna som också kämpar.

Tacksamhet över att ni finns också så att man kan skriva av sig lite. Kärlek till er!

8 kommentarer:

Kaatzi sa...

Skickar en stor stor kram min vän.

Veronica sa...

Ditt inlägg gjorde starkt intryck på mig och här får du oxå en kram!

Blev nyfiken på dina länkade bloggar och var inne och tittade på dem. Fastnade direkt och kunde liksom inte sluta läsa. När dottern kom ut i köket där jag satt så möttes hon av en mamma som satt och grät för fullt. Hon kom fram och gav mig en stor kram och undrade om jag inte mådde bra. Det var ju just det jag gjorde.Det som jag läste grep mig oerhört och man inser vilket fantastiskt liv man lever medan andra lever och utstår ett rent helvete. Ibland kan livet verkligen vara grymt för några medan andra nästan lever i himmelriket. TACK för att du valde att länka dessa sidor!

Ha det gott och sköt om dig!
Hoppas att du får en härlig vecka!

Kramelikram Veronica

kvinnan med koftan sa...

ja livet är ett himla pussel...
Läste i en krönika i helgen att vår jakt på att vi ska få det "bättre" är just det som får oss att må allt sämre.

Maria sa...

Eländes elände, kramar till folket!

KaosJenny sa...

Tack Kaatzi!
Varsågod Veronica... Jag fick en stor kram av Storebror också när jag berättade läget... De är ju för fina :-)
Mm Kvinan med koftan, låter som en intresant krönika... helt rimligt att om man strävar efter att få det bättre hela tiden så är det svårt att stanna och vara nöjd...
Mm, verkligen och tack Maria...
Kram

mallevik sa...

I love you roman :)) Tack för att du finns i mitt liv

mallevik sa...

Inte roman utan....woman

KaosJenny sa...

I luv u too Mallevik... Du har ju funnits för mig tidigare och sett över ett helt liv så jämnar det ut sig... Jättekram