tisdag 4 januari 2011

Spårlöst försvunnen?


Det här är familjen där teamet till TV programmet spårlöst försvunnen skulle kunna jobba heltid året runt. Just nu är Ugglis och boken Harry Potter och dödsrelikerna spårlöst försvunna, inom husets fyra väggar alltså... Den som hittar Harry Potter boken kommer att få en tjuga i hittelön, så mycket har vi sökt den. Vi misstänker den för att vara på "ett bra ställe"... Om ni betänker att vi har så svårt att hålla reda på saker inomhus så blir ni säkert inte förvånade när ni inser att Kaosmodern har småbarns-stroppar /senilsnören på sina vantar. Jag ler varje gång jag "kopplar upp mig" och de funkar.

Ha en trevlig kväll

5 kommentarer:

Kaatzi sa...

Vi har också saker som är försvunna. Yngsta dotterns Nintendo DS har varit borta i snart 6 månader. Vet flera andra saker också. Jag tror att vi har en hustomte så gömmer sakerna ;-)

Kram

Perny sa...

Här hemma försvinner alltid saker. Ibland känns det som om något alltid måste vara försvunna för att den kosmiska balansen skalla vara rätt för när man väl hittat det man letat efter så försvinner alltid något nytt.

Jag är lite konstig av mig så jag brukar faktiskt prata med sakerna, eller med dom små vättarna som gömmer sakerna åt oss (för det har absolut inte att göra med vårt eget dåliga ordningssinne) och allt för ofta så kommer sakerna fram när jag gör det. Kan ha att göra med att man kanske undermedvetet svarar sig själv med vart man sett den eller lagt den men jag brukar säga att det är för att lånarna bestämmer sig för att vara snälla till slut, när de hör hur snällt jag ber dem :D

Mångmamma sa...

För det mesta har jag bra koll på grejerna, trots många hjälpsamma små som bär runt på prylar från rätt - till fel plats.
Men minlåda med fina spetsar som fick ben och gick och gömde sig i somras är fortfarande spårlöst borta.

Hur gick det med er värld byggd i tyg, kom den fram?

Evas värld sa...

Jag har bara mig själv att skylla på - men var har jag lagt min julklappsbok Reckless. Den anlände - och försvann.

KaosJenny sa...

Jösses vad befriande att det är fler som har saker borta... men jag är nästan värst i min familj... I alla fall klart värst på att tappa vantar :-).
Hustomtar kan det vara, eller också den kosmiska balansen...
Ja jösses, bra att du påminde mig Mångmamma, vår värld är fortfarande puts väck borta...
Kram på er