onsdag 19 januari 2011

Kaostopplistan...

På femte plats på topplistan kommer försöket att få en sjuåring vars hjärna tillfälligt blivit ockuperad av svampbob fyrkant att sova. Det gick som det brukar göra, barn somnar för det mesta till slut även om man själv är ännu slutare än slut efteråt ;-)...

Fjärdeplatsen kniper mitt försök att få bort glitterlim ur femåringens hår. Det gick sisådär.

På tredjeplatsen bekänner jag att jag glömt mina exeptionellt smarta vantar på jobbet. Eventuellt kommer jag att vara "inkopplad" med vantarna hela dagen på fredag för att få med mig dom hem till helgen. Utan ordentliga tumvantar i detta klimat skrattar man inte.

På delad andraplats kommer toan nere och Lillebrors rum (varför toan listas tänker jag inte berätta). Lillebror är en skrotsamlare av rang och nu har han tagit allt till nya nivåer, det både ser ut och luktar som en soptipp därinne.

Nu gott folk, kommer vi till ettan på Kaostopplistan. Vår WW (Wacko Wolfram) har efter att ha stått ett tag, nej den går inte in i vårt garage, frusit ihop lite. Detta upptäcktes i helgen då jag och tre barn skulle åka slalomskidor. Vi fick bara upp de två framdörrarna. Sidodörren och bagageluckan satt hjälplöst fast, hur vi än bröt och bände. Och visst, förr klarade folk sig med två-dörrars bilar men jag tror inte att det var såna här:
Man måste vara tre stycken för att få in slalomskidor, stavar, hjälmar och pjäxor i en sån här bil. Som tur är lider vi inte av brist på hjälpsamma typer här hemma men ju fler kockar, desto snöigare soppa. Jag kan meddela att det numera är så mycket snö inne i bilen så vi ska vara väldigt glada om vi kommer upp till temperaturer över -22 innan midsommar...

Men alla sakerna på Kaostopplistan är förstås egentligen rätt världsliga saker... Kram på er

4 kommentarer:

Kaatzi sa...

Du är för gullig du!

Det kunde lika gärna ha varit jag som hade skrivit det. Ja utom det där med bilen då! Hoppas att snön smälter och att bilen snart går att köra igen. Håller tummarna för att det blir INNAN midsommar :-)

Kram

Maria sa...

You made my day! Tack för ett underbart roligt inlägg! Kram/Maria

Mångmamma sa...

fnissar högt här..
Trevlig helg, iaf!

KaosJenny sa...

Kaatzi Ha Ha, jo jag också hoppas på innan midsommar ;-)
Mysigt Maria, väl bekomme
Detsamma Mångmamma
Kram och trevlig helg