fredag 1 oktober 2010

Om

Kaosmodern ska ut och resa. I en hel massa dagar med jobbet. Häftigt utvecklande och krisigt. Jösses, Kaosmodern, hur ska vi klara oss? Det är inget misstroende mot Mannen, han kommer att klara det ypperligt. Dessutom har barnen börjat med hjälpar-dagar och tycker att det är jätteroligt. Krisen handlar helt enkelt om att Kaosmodern inte varit borta så länge förr. Någonsin. Antingen gråter de och saknar mig jättemycket, eller också saknar de mig inte alls, kanske tycker att det blev lugnare utan Kaosmodern. Jag vet inte vilket som skulle vara mitt värsta senario.

Lillasyster har med jämna mellanrum funderat med alla möjliga människor hur det blir för barn när deras mamma åker ifrån dom och ska vara borta i 11 dagar. Storasyster har krisat ordentligt men idag vände det. Hon kom fram till att hon är glad över att jag åker och gör det jag verkligen vill. Jag anade en viss stolthet. Tack Storasyster och så klokt. Det är bäst om vi inte begränsar varandra. Hoppas jag är lika klok när hon vill bege dig ut i världen...

Nu ska jag lägga sista handen på packningen. Bra skor, pengar, biljetter och pass. Resten går att ordna eller så klarar jag mig. Bara en vuxen är ingen sak att packa åt. Sköt om er kram

5 kommentarer:

Anonym sa...

Guud vad roligt!
Tänk vad nyttigt med lite frånvaro i livet!
"storasysters" ord var kloka och fina må jag säga. Tänk vad energi du kommer att komma hem med till familjen.

Ha det super roligt!

KRAM Henna

Pia Plupp sa...

Det låter roligt, härligt och spännande! Och alldeles SJÄLV!! Det går säkert ypperligt hemma. Fast lite kommer de allt att sakna dig, du behöver nog inte vara orolig för att du sedan är överflödig ;-)

Själv gör jag en liten kort helgresa på egen hand, packningen fixade jag just på en kvart och det känns som att jag ska på en riktig lyxresa!

ha det bra på din långa utflykt!

Evas värld sa...

Men kära kaosmoder, vad bra! Åk utan dåligt samvete. Mannen verkar ju vara en person som du litar på, ungarna är kloka - du ska bara njuta och ha inte ett enda uns dåligt samvete!!!!

Mångmamma sa...

Får väl lycka till på färden och sedan ett stort välkommen hem!
Allt kommer att gå bra, allt kommer att gå bra, allt....
Kram.

KaosJenny sa...

Tack, tänk så rätt ni hade... Det blev precis så... Kram på er underbara ni