onsdag 20 oktober 2010

Kvalitetssäkring så jag inte har ett förspillt liv...

Eftersom jag börjar vara så orimligt gammal så att jag minns när alla telefoner hade sladd, när man fick ställa sig upp för att byta mellan de två kanalerna på TV och när det var helt ok för barn att sitta utan säkerhetsbälte i en bil där de vuxna rökte måste jag ju göra en liten utvärdering. Eftersom jag har läst ett gäng poäng på universitetet kan jag väl till och med kalla det kvalitetssäkring och försöka göra något nästan vetenskapligt. Av en slump hittade jag en lista med etiketter för inläggen i Bloggen, Hurra, där satt den. Nu ska vi se vad jag bloggat om allt mest:

Barn 22 st inlägg
Kaos 17 st
Bråk 11 st
kärlek 10 st

Inte illa! Sen kommer Miljö 6, Semester 6, Snö 6, Jobb 5, Stök, stökig hall och stökigt 4, Lycka 4, Vattenskada 4, Nöjd 4. Vattenskada är ju inte någon höjdare förstås men om man inte räknar Kaos och bråk som något alltigenom negativt så verkar jag ha det väldigt bra. Kaos är inte det värsta som kan hända en människa, ibland kan nog avsaknad av Kaos vara värre. Kanske är det värsta att aldrig sluta kriga mot Kaos som jag hittade en krönika om här. PlockningsVM, den som plockat mest prylar innan han/hon dör vinner... Jösses, jag får myrkrypningar, eksem och blir trött i armarna bara av att läsa om det. Vad jag känner mig nöjd med att PlockningsVM inte är en sport jag ämnar vinna. Då knycker jag hellre Pernys bild och tar den till mitt hjärta (lägg märke till att den lyckliga kvinnan nästan verkar tecknad):

http://3.bp.blogspot.com/_dL8SLt4wZx4/TF1Zj4kkDBI/AAAAAAAAD68/QrkDOO-xG38/s1600/a+clean+house.jpg

Ps. Mannen tycker att vi borde rama in den här bilden

4 kommentarer:

Perny sa...

Jag vill tapetsera hela mitt hem med den bilden, tillsammans med den andra bilden jag har här hemma, en kvinna med sopborste och skyffel och så står det "Housework is evil, it must be stopped!"

KaosJenny sa...

Ha Ha Perny, det låter som en alldeles strålande idé. Och den där andra... helt plötsligt får jag en sån där måste-ha känsla... Kram

Mångmamma sa...

Åh, den bilden skulle jag också behöva! :)

KaosJenny sa...

Mm, Mångmamma, det är ju så modernt med budskap som att man ska fånga dagen och sånt... Låt oss ta fenomenet ett steg längre och göra fondväggar av att man inte ska låta städning vara meningen med livet ;-) Kram