måndag 18 oktober 2010

Firad och färdig-fylld?


En del brukar försöka börja med att sluta fylla år, jag kan nog tänka mig en lite annorlunda väg. Jag tror att jag kombinerade det bästa av två världar på min födelsedag. Jag rymde (för att slippa klappa ihop tårtor och diska kaffekoppar) och så sa jag till de trevligaste jag känner att de kunde komma dit och boka in sig med mig här om de ville/ kunde /orkade. Inga presenter, inga krav och inget planerande. Soft och trevligt, tokigheter och lite allvar. Andlöst vacker utsikt, snöänglar, god mat, bubbelbad, snöbollskrig, badtunna, tårta, promenader, lugn, snöbad, bus , sång och lite dans. Antagligen var vi inte ställets lugnaste bokning, hm, kanske inte stökigast heller, en del konferenser kan nog vara stökigare. Jag tror nog vi kan säga att vi njöt av tillvaron allihop.

Glasvaser och högtravande tal har aldrig varit min grej. Däremot är en helg med folk jag gillar aldrig fel. Nu börjar man dessutom vara i ålder så man får vara glad för varje år som föräldrar, barn, vänner och en själv vill och kan hänga med. Lite rörd blev jag allt av alla som dök upp, extremt kul. Jag skulle vilja citera Lillasyster när hon åkt Zebra tåget på Legoland. -Göra igen! Jag tänker aldrig sluta fylla år, tvärtom. Tror ni att de går på att jag fyller år i februari igen? Maximering, att fylla år två gånger per år är väl inte orimligt?

4 kommentarer:

2BarnsMamman sa...

Det låter ju underbart. Varför sluta fylla år när man i stället kan passa på att fira dagen precis så som man själv vill? Det låter väldigt klokt, tycker jag. Stor kram och grattis till dig

Pia Plupp sa...

Åååh, vilket härligt sätt att fylla år!! Såg hur mysigt ut som helst, och tillsammans med familj o fina vänner kan det väl knappast bli bättre!

Och Grattis i efterskott förresten! Livet efter 40 är faktiskt väldigt bra =) Kan verkligen rekommenderas ;-)

Katarina sa...

Du är en mycket klok kvinna Jenny. Du gjorde det många skulle behöva göra, och oftare. Vad roligt för dig, och för alla som fick nöjet att tillbringa din födelsedag med dig. Kram Katarina :O)

KaosJenny sa...

Tack tjejer och ja, jag skojar inte, jag ska verkligen passa på att fylla år MYCKET varenda år och fundera på hur jag vill fira min dag. Ska bli ett nöje. Kram på er