söndag 30 augusti 2009

Hinner ingenting...

Det har varit matfest i staden i dagarna fyra. Jättekul, vi kom oss dit idag, den sista dagen. Handlade knippen med ekologiska grönsaker och åt oss mätta. Nyttjade massor med gratisaktiviteter. Vi hade jättekul men som vanligt tog det en evighet för oss att ta oss dit. Det ska ju alltid tjafsas innan Kaosfamiljen ska åka någonstans. Idag tog vi tjafsrekord. Över en timmes eländesforskning. Jag var beredd att lämna hela familjen innan vi ens kommit ut till bilen. På väg in var vi tvungna att stanna på grund av misstänkt åksjuka. Pust, kanske inte konstigt att vi inte hinner någonting. Vi har ju fullt upp med att bara vara vi.

Det är en massa saker jag skulle vilja... Umgås, måla färdigt bron, skicka iväg saker till Myrornas osv osv (jag vägrar tänka på allt jag skulle vilja att vi hann). Vi hinner för det mesta ingenting helt enkelt. Hm, kanske borde jag, istället för att gräma mig över allt som vi inte hinner, bara konstatera att vi ska vara glada över att vi är i hyfsat mentalt gott skick... Hinna saker kan vi göra när vi blir 60 år, nu har vi fullt upp med att bara vara vi... Kram på er

3 kommentarer:

Pia Plupp sa...

Här är en till som ingenting hinner. iallafall så ser det ut som att vi ingenting hinner i vårt hus, trots att vi idag gjort flera nyttiga renoveringsinsstser på vinden.

Men det hjälps ju inte när övriga rum fortfarande är övermannade av dammråttor och diverse bråte, disken står i travar och tvätten inte är hängd.

Jag tror jag går upp och tittar på det nymålade vindstaket en stund innan jag lägger mig - så får jag känna mig lite nöjd trots allt :-)

Det andra får vi väl ta efter 60 ;-)

Ulrika sa...

Hej !

Jag älskar din blogg.. :)
skrattar för mig själv åt alla dina inlägg. Igenkännings faktorn är hög. Bor själv på landet med tre barn och massa projekt som vi häller på att drunkna i. Härligt på semestern, men nu då vi jobbar...rent färfärligt.
Tack för en superkul sida, du ger mig kraft i vardagen

KaosJenny sa...

Skönt att höra att vi är fler Pia Plupp, annars tycker jag att man överöses med och vi gjorde och sen och sen... Titta du på vindstaket och känn dig nöjd, härligt...
Tack Ulrika för dina värmande ord och roligt att du känner igen dig.. Att få kommentarer på det jag skriver ger mig kraft...
Kram på er