fredag 7 augusti 2009

Det lider mot höst

Efter gårdagens kvällsdopp har vi sand överallt. Verkligen. Försökte dammsuga lite i hallen. Mannen sa att det inte lönar sig, vi får vänja oss vid att ha grottordning nu ett par månader. Haha, han har verkligen humor den mannen, vem försöker han lura? Det är jag som är kvinnan han har huset och de fyra barnen med... Han snackar med drottningen i Stökriket. Vi brukar ha grottordning i hallen. Men nu har vi åtminstone något att skylla på, lovely.

Barnen springer omkring upp och ner och ut och in. Dygnsrytmen är det lite sisådär med. Jag vet att det nästan är att svära i kyrkan men jag säger det ändå. Det ska bli skönt med höst och rutiner. Ahh, skrev jag verkligen det där själv? I november vet jag att jag kommer att kräkas över det men just nu är jag lite sommarmätt. Skönt eftersom bärsäsongen startat och det brukar vara ett tecken på att hösten närmar sig... Ha en trevlig helg Kram

3 kommentarer:

Mrs. S sa...

Rutiner är inte att underskatta! Fast på något sätt så brukar vi har svårt att hålla kaoset borta ändå. Lek inne = leksaker överallt. Och då menar jag överallt. Är inte förvånad när jag öppnar toalettlocket och det ligger en bil där nere... :-)

Katarina sa...

Jag känner också att skolan gärna får börja snart. Rutiner är nog trots allt det bästa. På snart 8 veckor har barna inte gått och lagt sig före oss en enda kväll. Man hinner inte varva ner.
Må så gott. Kram Katarina.

KaosJenny sa...

Kul att vi är fler, vi får väl påminna varandra sen. Barnen känner likadant, de vill alla börja skola och dagis nu. Känns bra. Ha Ha Mrs S, jo toan kan vara som magnetisk ;-) och Katarina det blir svårare och svårare ju äldre de blir verkar det som... Snart får man ta morgonen som sin. Kram på er tjejer