måndag 2 november 2015

Kaosfamiljen på utflykt...

Som vanligt krävs det lite energi för att komma sig på en liten utflykt med Kaosfamiljen. Även det är em pyttelitenutflykt, en sån där vi lovat Storasyster att hon ska kunna fika vid bakdörren på bilen om hon vill. Energiåtgången består fortfarande i att samla ihop alla, stå o knuffas i hallen, tjafsa om vem som ska sitta var i bilen o att det alltid ärminst en som är tjurig.

Igår var det 4 som var tjuriga men efter att de lämnats lite ifred o fikat så löste det sig. Blev riktigt bra till o med. En sak man verkligen kan undra över är varför det alltid är som har blöta vantar/skor när vi kommer hem? Fast, det måste bekännas att det höjer stämningen om någon råkar kasta sin vante med en isbit ut i havet. Till o med den tröttaste tonåring får sig ett gott skatt ;-). Ha en bra måndag allihop. Kram

4 kommentarer:

Marina sa...

Orkar man bara hålla ut ett tag så brukar det ju det mesta bli bra i slutänden!

kalebass sa...

Låter som en klassisk måndag... Men, dom kan ju sluta bra dom med. (och, så kan man iallafall ha tur med vädret ;-)

Melanie Rydoff sa...

Fast jag undrar alltid varför! Varför, är det inte lätt och roligt att åka på utflykt? :)

KaosJenny sa...

Precis Marina, det är värt det och det behöver man komma ihåg eftersom det alltid finns ögonblick i varje utflykt med Kaosfamiljen då man ångrar sig ;-).
Måndagar är också fina dagar Kalebass :-)
Intressant fråga Melanie Rydoff, jag har börjat tro att det beror på att det finns en lag om balans. Lika tråkigt, gnälligt och stökigt som vi kan ha, lika stora gapskratt, upptåg och stormysigt kan man också ha. Hade det bara varit Mannen och jag hade vi kommit oss ut genom dörren fint men itne haft lika kul ;-).