söndag 5 april 2015

Påskmiddag på var sitt håll...

Kaosfamiljen har delat upp sig. Lillasyster o Kaosmodern är i fjällen o de andra är hemma. Mannen o jag har enats om att det är kärlek att försöka låta bli att tvinga varandra till både det ena eller det andra bara för att familjer borde hålla ihop o gilla saker. Faktum är att Mannen o jag är rejält olika o tycker om olika saker, barnen är också olika även om de har samma föräldrar. Det är inte så ofta vi kör familjtvång eftersom tvingade människor brukar ha tråkigt o sprida det till omgivningen. Den här gången var det lättare än så eftersom några var lite krassliga o en totalt inte ville.

Så här är vi nu, Lillasyster o jag i en fjällstuga. Lite ovant är det förstås att bara vara två, Lillasyster är duktigt van att ingå i en flock, men det är kul med lite omväxling o väldigt enkelt. Två skidutrustningar, lite mat o väldigt lite bråk då vi båda verkligen gillar skidor o har ungefär all tid i världen. Åt påskmiddag med vännerna som bor här i fjällen. Em glad påsk.. Imorgon åker vi antagligen hem. Simpel städning o löjligt lite packning. Hem o återförenas med övriga Kaosfamiljen. Ha en fortsatt glad påsk på er <3

3 kommentarer:

kaatariina sa...

Mysigt! Att våga dela på sig och respektera olika viljor är något vi borde bli bättre på. Ofta tänker man att vi måste göra det tillsammans. Men ibland kan man faktiskt göra saker på olika håll.

Ha en skön måndag!
Kram

mammaxtre sa...

Ni synes att vara föredömen du och din make. Vad härligt att gå sin egen väg. Den väg som passar familjen just där och då.

Ha det gott

KaosJenny sa...

Mm, det var väldigt mysigt men ovant att bara vara två. Som du säger handlar det nog lite om mod eftersom man märker att man verkligen går emot normerna men det är skönt att ingen behöver tvinga sig...
Ja, mammaxtre, det är skönt att göra olika saker ibland när det passar bra. Alla blir nöjdare.
Kram på er